ANABELA ATIJAS NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Progovorila o Luni i ubistvu!

Luna

Foto: Instagram

Anabela Atijas otvorila je dušu za domaće medije i otkrila kako se oseća dva dana nakon završetka “Zadruge” i šta sada savetuje Luni Đogani, nakon učešća u rijalitiju iz kojeg je izašla kao “negativac” zbog veze sa Slobom Radanovićem, suprugom pobednice Kije Kockar.

Pevačica je izjavila da dok je ona živa, Luna više neće ući ni u jedan rijaliti.

– Rekla sam joj da nikada više ne uđe u rijaliti. Ako opet odluči tako nešto, pre toga neka me smesti na groblje Orlovača u neku raku i onda može da ide. Da očita Očenaš i posluži ljude – kazala je Anabela za “Srpski telegraf” i dodala da su i nju tokom karijere “napadali”, ali da je sve to izdržala- Međutim, kada su počeli da prozivaju njenu ćerku, to ju je dotuklo:

U BRAKU ILI NE, MORATE DA PROČITATE: Ovo je najtužnija ispovest jednog muškarca o razvodu!

– Ja sam u ovom slučaju bila majka i to ne može da se poredi. Uvek kada su dirali mene, ja sam to stoički podnosila, ali kada su mi udarili na dete, nisam više bila Anabela. Ovo je 21. vek, isterivanje đavola i spaljivanje veštica je prošlo. Zamalo spaliti na lomači jednu devojku koja je imala hrabrosti da prizna da voli je užasno – rekla je Anabela.

Atijasova je opisala sebe kao majku koja će da ti sve od sebe kako bi olakšala svojoj ćerki.

PRVI „POVUKAO NOGU“ I DOVEO SNAJKU IZ ALBANIJE 2010. godine: Nisu se razumeli ni reč, a evo kako danas žive!

Ljubavnica je žena koja se krije, Luna je bila ljubav. On nije bio u paralelnoj vezi, bio je samo s njom. To je njen jedini greh i, evo, pristajem da budemo grešne. Ja sam od onih majki koje bi, kada bi im došlo dete i reklo: “Mama, ja sam ubila čoveka”, ja bih se uprljala tom istom krvlju i rekla svom detetu: “Idi uživaj, ja idem u zatvor”. Moja želja je da joj sve olakšam što mogu. Sada je kraj, pa će nam svima biti lakše – zaključila je Anabela Atijas.

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Srpski telegraf)