ANA SEVIĆ U STRAHU, POSLE DRAME ZA LAZIĆEM: Zabrinuta zbog bezbednosti ćerke, plaši se otmice!

pevacica

Foto: Instagram printscreen/anasevic85

Ana Sević strahuje da bi momci koji su pretukli njenog bivšeg muža Darka Lazićazbog duga od 50.000 evra mogli da otmu njihovu ćerku Lorenu!

– Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede, kaže dobro obavešten izvor.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Sevićka je posle incidenta odmah nazvala bivšeg supruga da proveri da li je dobro.

IZNENADILA FANOVE: Slavica Ćukteraš bez trunčice šminke, a tu je još jedan detalj! (FOTO)

– Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom, ističe sagovornik.

Lazića i bivšeg učesnika “Zadruge” Miljana Vračevića su u sredu uveče u Umčarima napala petorica momaka. Oni su ih naterali da izađu iz automobila, zatim im prsnuli suzavac u oči i počeli da im lupaju šamare i da ih brutalno tuku. Vračevića su udarili kundakom pištolja u glavu, a jedan od napadača je pucao u vazduh.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)