ANA KOKIĆ NEDAVNO OPERISANA: Prošla sam kroz pakao kada sam napipala kvržicu na grudima!

Ana Kokić

Foto: Printscreen/youtube

Pevačica je preživela pravi pakao kada je letos napipala kvržicu na grudima. Ona je nedavno hirurškim putem uklonila masno tkivo na dojci.

Pevačica Ana Kokić jedna je od retkih koja je pričala o zdravstvenom problemu koji je nedavno imala. Kako bi apelovala na sve žene da vode računa o svom zdravlju ona je sa javnošću podelila kroz kakav pakao je prošla kada je na grudima napipala kvržicu. Odmah je otišla lekaru, gde je ustanovljeno da je u pitanju čvorić koji predstavlja benigno masno tkivo i koji nije opasan po zdravlje.

[adsenseyu5]

– Saznalo se to. Nisam želela da ćutim o tome samo iz jednog razloga – da žene kojima se to desi slede moj primer. Ukoliko osete promene ili napipaju neke promene na svom telu, da se odmah obrate svom lekaru, jer najgore je kada misle da to nije ništa i da će proći, a onda kada dođe do neke teže situacije, onda nemamo izlaza. Na vreme treba reagovati i mislim da je to najbolje – kaže Ana za „Blic”. Nije želela da čeka, već se odmah rešila masnog tkiva.a

– To je obično masno tkivo, koje sam pre nekoliko nedelja uklonila. Nije bilo nešto što može da uzrokuje karcinom ili neko slčno oboljenje. Dešava se mnogima da se stvaraju ti masni čvorići koji se hirurškim putem lako uklanjaju, pa sam se time vodila i sama. Smatram da svaka žena treba veoma da vodi računa o svom zdravlju i da je to neverovatno bitno. Sad sam spokojna – objašnjava Ana.

ISPRIČALA INSPEKTORU ŠTA SE DOGODILO NA NASIPU: “BILA SAM SA TATOM I MAMOM, A ONDA SE ONA IZGUBILA U TRAVI!”

Inače, Ana je nedavno boravila u Moskvi gde njen suprug Nikola Rađen igra vaterpolo, te smo je pitali da li je teško održati brak na daljinu.

– Zavisi kako kome, nekima jeste nekima nije. Nama bude teško, ali to je to. Pripremili smo se na to, tako da sada guramo u tom pravcu da niko od nas jedno drugome ne pravi probleme što je daleko – priča Kokićeva, a na pitanje da li je teško biti poslovna žena, supruga i majka dve devojčice kaže:

– Ne mogu da kažem da je to lako i lepršavo, prosto i jednostavno. Naravno da nije lako, ali trudim se da se organizujem što bolje, da jednostavno niko ne trpi, ni porodica, ni posao, a ni ja. Uz dobru organizaciju može sve, bude na momente teško, ali bar znam zašto to radim.

[adsenseyu1]

Pevačica je prošle nedelje bila deo žirija u takmičenju „voje lice zvuči poznato”, gde je pre četiri godine odnela pobedu i pokazala koliko talenta ima.

– Vratila sam se na mesto zločina. Super je ekipa, vidim da se svi oni odlično slažu i super funkcionišu, dopunjuju, zajedničkim snagama iznose šou. To mi je neobično drago, jer ovaj šou iziskuje od takmičara da se međusobno dopunjuju i trude, a pre svega da zabave publiku – kaže Ana.

PORUKA LEKARA IZ TIRŠOVE KOJA POGAĐA U SRŽ PROBLEMA: „Pijemo antibiotike 8 puta više nego zapadnjaci, decu za svaku sitnicu vodimo kod doktora“

Napustila bih Srbiju jedino ako me razočara posao

Ana Kokić otkriva šta bi moralo da se desi u njenoj karijeri da bi se preselila iz Srbije.

– Trebalo bi da se desi neko totalno veliko razočaranje u vezi s mojim poslom da bih mogla da kažem da napuštam Srbiju i odlazim. Mislim da još uvek ne, muzika je nešto što živim i dišem. To je moja najveća ljubav i mislim da bih bez toga bila jako nesrećna, a samim tim ljudima oko mene ne bi bilo lepo – kaže Ana, a na konstataciju da to znači da nikada nije imala razočaranja u karijeri, objašnjava:

OTKRIVEN RAZLOG RAZVODA? Mala Tara ima samo 3 meseca, a Rasta u stanu OVO radi..

– Imala sam. Svima se u poslu desi da se razočaraju i da nekada ne bude onako kako si planirao i želeo. Dešavaju se razni usponi i padovi, ali bitno je da čovek sve iznese na nogama.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Ljubomir Tozev,Blic.rs)

[adsenseyu2]