Amerikanci snimaju film o svadbi Veljka Ražnatovića

verenica

FOTO: ARKHAN.RAZ.31 / FACEBOOK

Današnja svadba Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, sina Svetlane Cece Ražnatović, tema je broj jedan u svim domaćim, ali po svemu sudeći i svetskim medijima.

Ekipa jedne produkcijske kuće iz Amerike doputovala je u Srbiju kako bi snimila film o venčanju naslednika Željka Ražnatovića Arkana i balkanske zvezde.

Ekipa, koja broji tri snimatelja i reditelja, smeštena je u beogradskom hotelu u kom će biti upriličeno slavlje Cecinog naslednika, i već danima rade na tom projektu.

Plan je da se film, koji će biti u formi dokumentarca, emituje najpre u SAD, a nakon toga će i širom sveta televizije moći da otkupe prava na njegovo prikazivanje.

KAKO ŽIVI 450.000 SRBA U NEMAČKOJ Znaju kad rade, kad odmaraju, a najveći trošak im je ovo

– Njih je prvenstveno zainteresovala popularnost Cece i njene dece u Srbiji, regionu, ali i dijaspori, a povrh svega im je interesantan život pokojnog komandanta Arkana. Film će u tom smeru i biti urađen. Prikazaće se Cecin i Arkanov život, biće ubačeni i delovi njihove svadbe, kao i venčanje njihovog sina. Reditelj, kao i ekipa koja radi od rane zore će biti raspoređeni na svim lokacijama gde će se kretati mladenci, pevačica i njihovi najbliži.Ne smeju da propuste nijedan detalj ceremonije. Dakle, najpre će biti ispred Cecine vile u Ljutice Bogdana, odakle će snimati odlazak po mladu zajedno sa svatovima, a potom i sve ono što se bude dešavalo u Titelu. S obzirom na to da je pevačica najavila da će biti ispoštovani svi običaji, oni će napraviti paralelu između Arkanove i Veljkove svadbe – priča naš izvor, koji je domaći saradnik u ovom projektu.

Prema njegovim rečima, producenti će akcenat staviti na Arkana.

– Iako već 19 godina nije živ, o Arkanu se i dalje priča i piše u svetu. Ekipa ovog filma je to prepoznala i veruju da će imati jak odjek. Akcenat će biti stavljen i na zvanice na veselju, budući da se očekuje dolazak i lokalnih političara.

Po osobi 75 evra CECA PLATILA KRALJEVSKI MENI!

Luksuzni hotel u kom će biti održano slavlje odabrala je Ceca, kao i meni koji će biti upriličen za goste. U pitanju je najskuplji „rojal meni“ (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi. On uključuje sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju, tu se tek potrudila. Sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta.

ODLIV RADNE SNAGE! Aleksandar Vučić: “Dođe mi da najteže mere preduzmem samo da niko tamo ne ode od marta”

Tako će gosti uz aperitiv moći da jedu tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos s kokosovim mlekom ili patku prelivenu sosom od borovnice.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Ljiljana Stanišić)