ALARMANTNO STANJE: Nakon što je završila u bolnici, oglasili se lekari Ane Nikolić!

pevačica

Foto: Youtube Printscreen/Emisija Premijera

Ana Nikolić suočava se s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci navodno podvrgla operaciji smanjivanja želuca.

Pevačica je izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje telo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini lekari izuzetno zabrinuti za nju.

– Svaki dan je trenirala, pila čajeve za izbacivanje tečnosti i unosila veoma malo hrane. Na početku joj to nije smetalo i osećala se dobro, ali posle samo mesec dana joj je bilo loše. Neposredno pre nego što je otišla u Maroko, gde u Marakešu snima spotove za nove pesme, Ana je završila u bolnici na infuziji. Tada nije imala snage da ustane iz kreveta, a lekari su rešili da joj izvade krv kako bi videli šta se dešava s njenim organizmom”, rekao je izvor za Alo i dodao:

VELIKI TENISER I JOŠ VEĆI ČOVEK: Đoković pred finale AO pokazao kakva je ljudina (VIDEO)

– Rezultati su bili veoma loši i odmah je dobila adekvatnu terapiju. Prepisali su joj vitamine, lekove za jačanje imuniteta i razne dodatke ishrani, a Ana je u prvi mah uzimala terapiju. Međutim, brzo je odustala i nastavila sa izgladnjivanjem, čak joj je pozlilo tokom snimanja spotova, pa je u Marakešu dva dana provela u sobi na infuziji.”

Kada je Ana pozvala lekara i rekla mu šta joj se desilo, on ju je zamolio da se vrati u Srbiju, pa mu je obećala da će se držati onoga što joj kaže.

     

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas.com)