AKO VAM JE STALO DO NJEGA: 10 stvari koje ne smete reći muškarcu

psiholog

pixabay /dnevne.rs

Ni dečku, a ni najboljem prijateljom! Nijednom muškarcu!

Ako ne želite da od vas pobegne glavom bez obzira, izbegavajte ovakve priče, piše sajt Cosmopolitan.

Nisi baš toliko jak.

Ovo je eventualno dozvoljeno, ako ga upoređujete sa Supermenovim moćima i zaključite da svakako nije dovoljno jak da podigne zgradu, inače, ne izgovarajte nikako ovu rečenicu!

Hej, pa ja sam viša od tebe!

Nije bitno koliko je on zapravo visok, ali ako mu kažete da je nizak, ozbiljno ćete povrediti njegov ego. Takvim komentarom učinićete da se oseća sićušno i malo, a ne poput mišićavog drvoseče kakav bi želeo da bude.

Zar XXL kondom nije malo prevelik za tebe?

Još gore nego da ste mu rekli da je nizak! Nemojte dovoditi njegove gabarite u pitanje ako ne želite da se dotični još više povuče i onda ništa od strastvene noći.

[adsenseyu1]

Tebi se to proredila kosa?

Ćelavost spada u najveće muške strahove jer momci znaju da malo ko može biti ćelav, a istovremeno i poželjan. Ne mogu svi biti Džejson Statam da se razumemo!

ljubav p2
Foto: pixabay.com

Kako je moguće da imaš toliko dlaka?

Možda on i ima previše dlaka na telu, ali svakako se ne želi da se oseća kao medved u ljudskom obliku, zato ga ne podsećajte.

U stvari, ti ne znaš da promeniš gumu na automobilu?

Svi muškarci to znaju, što je još jadan razlog više da se oseća kao potpuni bednik ako slučajno ne zna.

Ti si mi kao brat!

Ovim ste mu rekli da vam je vrlo blizak i da vam vaš odnos znači, ali da vam ni u najluđim snovima, čak ni pod delovanjem velike količine alkohola, ne bi bio seksualno privlačan. A to saznanje boli!

[adsenseyu1]

Čekaj, ti zapravo ideš u teretanu?

Koji aspekt toga vas zapravo šokira? Da li vam deluje kao neki mlakonja koji ne bi mogao da podigne ni dva kilograma iz benča?

Kad bih ja imala takve noge…

Ok, dobro, ima ženske noge, shvatio je to verovatno odavno, ali se nadao da niko drugi neće to da primeti. Upravo ste mu srušili temelj lažnog samopouzdanja.

Volela bih da imam dečka koji je tako fin i duhovit kao ti.

Pa možete, tu je ispred vas!

(Cosmopolitan /kurir.rs)