ACO, NE ZNAM DA LI ME SE SEĆAŠ: Šašić na BRUTALAN način prokomentarisao “razvod” Lukasa i Sonje, pa bivšoj uputio SUROVU poruku!

Aca Lukas

Foto: Telegraf

Iako je u telefonskom razgovoru pre dva dana Aca Lukas za Telegraf rekao da se ne razvodi, sudeći po onome što smo čuli kraj braka ipak je neminovan.

To je, kao potvrdu toga da je bio u pravu, najviše prijalo ušima Željka Šašića koji je još na početku Sonjine i Lukasove veze rekao da to neće večno trajati.

‘DANI PAKLA’: Kao bomba odjeknula je vest da Sonja VARA Lukasa sa Jarićem, A ONDA SU URADILI OVO! (FOTO)

– Ne znam kako će se on psihički izvući iz ove situacije. Ne znam šta bih mu rekao da mu bude lakše. Ima on svojih problema, ne znam ni da li me se seća… Nijedan rastanak nije bezbolan, sve zavisi koliki je intezitet bola. Sve se vrati, sve se plati. Neke stvari idu ukrug. Mojoj bivšoj su izgleda apetiti porasli. Nisam verovao da je toliko zanimaju novac i moć, ali očigledno sam pogrešio – kaže Šašić koji nije odoleo da bivšu još više ne “pecne”.

[adsenseyu4]

Kako kaže, žao mu je Ace, jer ne zna kako će se izvući iz ove situacije.

– Možda joj jednog dana muž bude Tramp, poznato je da on voli žene sa ovog podneblja – poručio je Željko.

Podsetimo, pre nego što je Aca uplovio u vezu sa Sonjom, on i Željko, ako je suditi po ranijim izjavama, bili su dobri prijatelji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Od tada, pevači ne razovaraju, a godinama unazad svedoci smo njihovih verbalnih ratova preko medija.

‘DANI PAKLA’: Kao bomba odjeknula je vest da Sonja VARA Lukasa sa Jarićem, A ONDA SU URADILI OVO! (FOTO)

U poslednjih godinu dana, Željko nema blizak odnos ni sa ćerkom Sofijom, a kako je u intervjuu za Telegraf rekao nije on kriv što je to tako.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Informer.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

1 Comment on "ACO, NE ZNAM DA LI ME SE SEĆAŠ: Šašić na BRUTALAN način prokomentarisao “razvod” Lukasa i Sonje, pa bivšoj uputio SUROVU poruku!"

  1. A cuo sam da je i ona narkomancina, takodje i idiot koji je sastavio ovoliko beznacajnu vest!

Comments are closed.