2 PUTA SE RAZVODILA: Pevačica se nakon kraha braka udala za 13 godina MLAĐEG GLUMCA, a jedan poziv sa bivšim je PROMENIO SVE (FOTO)

pevacica

Foto: promo

Popularna pevačica Kaliopi Bukle iza sebe ima dva emotivna kraha, ali otvoreno govori o odnosu sa bivšim partnerima.

Makedonska muzička zvezda raskošnog glasa, Kaliopi Bukle, deset godina bila je u braku sa Romeom Grilom, od koga se razvela krajem devedesetih godina, a sa kojim je godinama nakon razvoda obnovila poslovnu saradnju što je podiglo veliku prašinu u javnosti.

Kako je svojevremeno ispričala, jedan telefonski poziv bio je dovoljan da se ponovo spoje, makar na poslovnom planu.

– Falio mi je, pa sam jednostavno okrenula broj telefona i rekla mu to.

Najviše mi je nedostajao kada sam se u dugogodišnjoj karijeri našla pred najvećim mačem sa dve oštrice nazvanim Evrosong.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kaliopi Official (@kaliopibukle) on

 

Tada sam bila sigurna da je on jedini koji može sa mnom da ponese taj tovar, da napravi pravu pesmu jer me najbolje poznaje.Između nas se nekad dogodila ljubav, istinska i prava. Dogodilo nam se vreme, muzika, dete…

Dogodio nam se razvod, bol, patnja… Dogodio nam se život. Nas dvoje imamo svoje živote i srećni smo. Obnovljena saradnja znači više od obnovljene veze jer se muzika ne stvara bez emocija. Romeo je još moj najbliži rod. Romeova stara deviza je: Volite malo, volite dobro, volite – Romea Grila – ispričala je ona tada.

Nakon razvoda od Romea, pevačica je uplovila u vezu, a zatim i u brak, sa trinaest godina mlađim glumcem i rediteljem Vasilom Zafirčevim.

Kaliopi je sa Vasilom bila u braku sedam godina, tokom kojih su važili za jedan od najskladnijih parova na makedonskoj javnoj sceni. ljubav je polako počela da nestaje.

Kaliopi je u svojoj intimnoj ispovesti za jedan ženski časopis izjavila da razlog njenog razvoda nije razlika u godinama: “Godine nisu ni u kakvoj vezi s tim. I danas tvrdim da je Vasil, uprkos svojim godinama, izuzetno star po načinu ponašanja i odnosu prema životu. On je jedan ozbiljan momak. Ozbiljan muškarac.”