2 PUTA SE RAZVODILA: Pevačica se nakon kraha braka udala za 13 godina MLAĐEG GLUMCA, a jedan poziv sa bivšim je PROMENIO SVE (FOTO)

pevacica

Foto: promo

Popularna pevačica Kaliopi Bukle iza sebe ima dva emotivna kraha, ali otvoreno govori o odnosu sa bivšim partnerima.

Makedonska muzička zvezda raskošnog glasa, Kaliopi Bukle, deset godina bila je u braku sa Romeom Grilom, od koga se razvela krajem devedesetih godina, a sa kojim je godinama nakon razvoda obnovila poslovnu saradnju što je podiglo veliku prašinu u javnosti.

Kako je svojevremeno ispričala, jedan telefonski poziv bio je dovoljan da se ponovo spoje, makar na poslovnom planu.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kaliopi Official (@kaliopibukle) on

– Falio mi je, pa sam jednostavno okrenula broj telefona i rekla mu to. Najviše mi je nedostajao kada sam se u dugogodišnjoj karijeri našla pred najvećim mačem sa dve oštrice nazvanim Evrosong.

Tada sam bila sigurna da je on jedini koji može sa mnom da ponese taj tovar, da napravi pravu pesmu jer me najbolje poznaje.

Između nas se nekad dogodila ljubav, istinska i prava. Dogodilo nam se vreme, muzika, dete…

Dogodio nam se razvod, bol, patnja… Dogodio nam se život. Nas dvoje imamo svoje živote i srećni smo. Obnovljena saradnja znači više od obnovljene veze jer se muzika ne stvara bez emocija. Romeo je još moj najbliži rod. Romeova stara deviza je: Volite malo, volite dobro, volite – Romea Grila – ispričala je ona tada.

Nakon razvoda od Romea, pevačica je uplovila u vezu, a zatim i u brak, sa trinaest godina mlađim glumcem i rediteljem Vasilom Zafirčevim.

Kaliopi je sa Vasilom bila u braku sedam godina, tokom kojih su važili za jedan od najskladnijih parova na makedonskoj javnoj sceni. ljubav je polako počela da nestaje.

Kaliopi je u svojoj intimnoj ispovesti za jedan ženski časopis izjavila da razlog njenog razvoda nije razlika u godinama: “Godine nisu ni u kakvoj vezi s tim. I danas tvrdim da je Vasil, uprkos svojim godinama, izuzetno star po načinu ponašanja i odnosu prema životu. On je jedan ozbiljan momak. Ozbiljan muškarac.”