ZVALI SU GA ZVER, A DANAS JE UŠAO U HRAM SVETOG SAVE: Evo otkud ova PUTINOVA borbena mašina u SRPSKOJ SVETINJI (FOTO)

bokser

Najviši (213 santimetara) i najteži (147 kilograma) bokser u istoriji, zbog čega je dobio naziv RUSKI DŽIN i ZVER je prisustvovao otvaranju izložbe u čast dinastije Romanov

Prvi put za javnost je otvorena kripta Hrama Svetog Save na Vračaru, a u okviru toga otvorena je i izlozba „Četiri veka doma Romanovih – Buđenje sećanja“. Ipak, najveće iznenađenje je pojava najvišeg i najtežeg boksera na svetu Rusa Nikolaja Valujeva u srpskoj svetinji!

[adsenseyu1]

Bivši bokserski šampion u WBA kategoriji Nikolaj Valujev posetio je danas Hram Svetog Save gde je prisustvovao jutarnjoj liturgiji, a nakon molitve posetio je i kriptu najveće srpske crkve na Vračaru.

Foto: Milena Đorđević

Valujev, koji je od 2011. godine član političke stranke Jedinstvena Rusija, predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina, bio je oduševljen izgledom Hrama, i svaki detalj je zabeležio svojim mobilnim telefonom, a u prolazu je zastao sa svakim srpskim sveštenikom i s njim razgovarao.

Najviši (213 santimetara) i najteži (147 kilograma) bokser u istoriji, zbog čega je dobio naziv RUSKI DŽIN i ZVER je prisustvovao otvaranju izložbe u čast dinastije Romanov, te je zajedno sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, srpskim patrijarhom i prestolonaslednikom Aleksandrom II Karađorđevićem razgledao umetnička dela.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs) 

2 Comments on "ZVALI SU GA ZVER, A DANAS JE UŠAO U HRAM SVETOG SAVE: Evo otkud ova PUTINOVA borbena mašina u SRPSKOJ SVETINJI (FOTO)"

  1. Dusko Vasic | 17. јула 2015. at 23:07 |

    OD SVIH TITULA NAJJJJJJ VEĆA JE TITULA ČISTE PRAVOSLAVNE DUŠE!!!! DA LI TREBA DA SE MERI PO VISINI, TEŽINI???????NE SLOVENSKA DUŠA JE NEMERLJIVA!!!!!!!!!

  2. zalosno je to ko ga je docekao,sve sami izdajnici srpskoga roda

Comments are closed.