ZORANA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA NA KRITIKE LIDERA DS: Tadić pobegao u Rumuniju, Šutanovac priprema “novo bekstvo iz Srbije”

Mihajlović

Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Nazivati farsom unutrašnji dijalog o Kosovu nije ništa drugo nego priprema “novog bekstva iz Srbije” kada se bude odlučivalo o južnoj srpskoj pokrajini, ocenila je danas članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.

Ona je, u saopštenju, navela da je pravo svakog političara u Srbiji, pa i predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca da učestvuje ili ne učestvuje u unutrašnjem dijalogu o Kosovu, koji je inicirao predsednik Republike Aleksandar Vučić, ali, smatra Mihajlović, nazivati te razgovore farsom nije ništa drugo od priprema novog bekstva.

[adsenseyu5]

Mihajlović je podsetila da je „Šutanovčev prethodnik Boris Tadić već jednom pobegao iz Srbije u Rumuniju, kada je Priština donela odluku o samoproglašenju nezavisnosti“.

– Problem Kosova nije napravio ni Vučić, nisu ni Šutanovac, ni Boris Tadić, iako su svojom politikom doveli do toga da Kosovo bude nikad dalje od Srbije, niti je problem Kosova stvorio bilo ko iz današnje generacije srpskih političara.

UŽICE DOBILO NOVI KRUŽNI TOK, ODMAH NASTAO HAOS: Snimak koji je nasmejao celu Srbiju (VIDEO)

-Samo što neki od nas žele da pokušaju da reše ovaj problem, kao što to radi predsednik Vučić i Srpska napredna stranka, a neki ponovo žele da pobegnu od njega, kao Demokratska stranka i svi koji su iz nje izašli – naglasila je ona dodajući da se u tome razlikuju i da će se u tome uvek razlikovati.

ZBOG 20.000 EVRA UBIO PRIJATELJA: Dva detalja odala vlasnika STAKLOREZAČKE radnje (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]