ZORAN ODBIO DA PRUŽI RUKU SPASIOCIMA: Prvo je pokušao da se obesi i skoči s krova, nije uspeo, pa se ubio sletevši KOLIMA U JEZERO (FOTO)

samoubica

Foto: Kurir

REKOVAC – Zoran Jovanović (35) iz Rekovca izvršio je samoubistvo uletevši punom brzinom kolima u jezero u selu Dragovo kod Rekovca, u okolini Jagodine.

Iako su spasioci skočili u vodu i pokušali da mu pomognu, Zoran se čvrsto držao za volan dok nije potonuo sa automobilom!

POSLEDNJE INFORMACIJE: Jelena puštena iz bolnice Laza Lazarević, studentkinja koju je tražila cela Srbija donela odluku da više ne ide na posao! (FOTO)

Držao se za volan

Tragedija se dogodila u nedelju po podne. Prema rečima očevidaca, automobil je bukvalno preleteo preko daske za skakanje na obali jezera, pored ribolovaca i kupača, i upao u jezero.

– Mirno je sedeo za volanom dok su kola lagano tonula. Pomislili smo da se paralisao od straha, pa su neki momci skočili da mu pomognu. Spasioci su razbili zadnju šoferšajbnu na kolima i pružali ruke da ga izvuku.

[adsenseyu1]

Svi smo bili zabezeknuti dok smo gledali kako je spasilac zagnjurio u kola i pokušao da ga izvuče, a on se grčevito držao za volan i opirao. Ne znam da li je bio pijan ili nešto drugo – ispričao je jedan od očevidaca.

Njegovi rođaci kažu da je pre odlaska na jezero kod kuće uzeo lanac i hteo da se obesi.

NAŠLA SE PRED RAFALNOM PALJBOM U SERIJI: Jelisaveta Orašanin ranjena pred svadbu! (FOTO)

– Supruga ga je primetila na krovu i smogla snage da se i sama popne i otmem mu lanac. Potom je došla da nas pozove da mu pomognemo, ali je on u međuvremenu kolima izjurio iz dvorišta i otišao na jezero – kaže rođak.

ON JE MUSLIMAN, ONA SRPKINJA: Posle 28 godina saznaju da su BRAT i SESTRA – životna priča za HOLIVUDSKI FILM

Napustio posao

Prema kazivanju meštana, Zoran je imao priliku da gazduje u svom bogatom domaćinstvu.  Njegova majka radi u inostranstvu i Zorana je kao jedinca pomagala kupujući mu poljoprivredne mašine.

[adsenseyu5]

Međutim, on je neke mašine prodao, a zemlju izdavao jer nije hteo da radi. Bio je zaposlen u komunalnom preduzeću u Rekovcu, ali je posao napustio zbog neredovne plate – kažu rođaci…

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

– Posle nesreće Zoranova supruga je sa decom, osmogodišnjim sinčićem i godinu dana starijom ćerkicom, napustila kuću i otišla kod rođaka, što je više puta i najavljivala jer ju je Zoran pijan često tukao.

Posledice boravka na ratištu

NAJAVLJIVAO DA ĆE SE UBITI

Meštani kažu da se Zoran po povratku s ratišta propio i postao agresivan.

– U dva navrata se lečio od alkoholizma. I sada je bio na lečenju, a rođaci su nam rekli da se na očajnički korak odlučio da se ne bi vratio u bolnicu, odakle je pušten na vikend.Zoran je inače ukućanima često prepričavao scene s ratišta i pretio da se ubiti iz puške ili udaviti u seoskom jezeru.

Posle jedne tuče u selu oduzeta mu je puška, ali mu je za samoubistvo ostalo jezero, i to je i ostvario – kažu meštani.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir / Ekipa Kurira)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "ZORAN ODBIO DA PRUŽI RUKU SPASIOCIMA: Prvo je pokušao da se obesi i skoči s krova, nije uspeo, pa se ubio sletevši KOLIMA U JEZERO (FOTO)"

  1. od2nB3 Your style is really unique compared to other people I ave read stuff from. Thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this site.

Comments are closed.