ZORAN MARJANOVIĆ NESTAO?! Komšije sumnjaju da je ovo razlog!

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

BEOGRAD – Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo Jelene Marjanović, kao i ostale članove njegove porodice, već nekoliko dana ne viđa niko od komšija.

Oni pretpostavljaju, da je ubrzo nakon izlaska iz pritvora, sa porodicom odveo ćerku Janu na more.

Kako prenose pojedini mediji, ispred kuće Marjanovića već nekoliko dana na istom mestu stoji parkiran auto koji obično vozi Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, kao i audi Zoranovog kuma.

NEVEROVATAN OBRT: Braća Stefan i Nikola udavili su se na Srebrnom jezeru, a sada je SVEDOK PROMENIO ISKAZ

Jedan od komšija je ispričao da već nekoliko dana ne viđa nikog iz porodice Marjanović, iako ih je ranije svakoga dana viđao. On tvrdi da je pojedine članove porodice viđao kako idu do prodavnice ili idu i vraćaju se s posla, ali da od pre nekoliko dana to nije slučaj.

“Od subote nema ni Miloševog auta. Zoran je najverovatnije odveo Janu na letovanje”, kaže komšija.

Ima pravo da putuje

Zoran, naime, ima pravo da napusti boravište, pa čak i da otputuje u inostranstvo, jer mu sud po ukidanju pritvora, nije ograničio kretanje, niti mu je oduzeo pasoš.

POSLEDNJI DETALJI UŽASA U BEČIĆIMA: Verenici pretrčavali ulicu na mestu izbledelog pešačkog prelaza kada ih je POKOSIO AUTOMOBIL (INFO)

Dok Viši sud ne prihvati dopunjenu optužnicu protiv Zorana, on može da putuje iz Srbije, ali ako bi u međuvremenu optužnica bila potvrđena, on više ne bi smeo da izlazi iz zemlje bez odobrenja suda.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo, Informer)