Zoran Marjanović na dan kada bi Jelena napunila 35. godina objavio BIZARNU FOTOGRAFIJU (FOTO)

sud

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Zoran Marjanović, na dan kada bi njegova supruga Jelena napunila 35. godina, objavio je na svom Fejsbuk profilu bizarnu fotografiju koja je mnoge šokirala.

Zoran Marjanović, na dan kada bi njegova supruga Jelena napunila 35. godina, objavio je na svom Fejsbuk profilu bizarnu fotografiju koja je mnoge šokirala.

Jelena Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine, juče bi napunila 35. godina, a na groblju se u prepodnevnim časovima pojavila Milica Marjanović, supruga rođenog brata Zorana Marjanovića, koja je upalila sveću i ostavila buket cveća.

Niko drugi iz porodice Marjanović nije došao na grob ubijene pevačice, ali je zato Zoran Marjanović, koji je osumnjičen da je ubio Jelenu na nasipu u Crvenki, objavio selfi sa njenog groba!

PREDSEDNIK SRBIJE JE ZAHVALAN SOROŠU: Evo o čemu su razgovarali na sastanku

Naime, on je promenio svoju profilnu fotografiju i postavio selfi sa groblja, na kom se vidi Jelenin grob iza njega, a mnogi su okarakterisali ovaj potez kao sraman.

Istraga Jeleninog ubistva trajala je dugo, čak 15 meseci. Mesecima nakon pevačicine smrti nije bilo uhapšenih, a čini se ni osumnjičenih za zločin. A onda, 15. septembra prošle godine, ispred kuće u kojoj je živela uhapšen je čovek koji je tvrdio da je Jelenu voleo više od svega – njen suprug Zoran Marjanović.

Protiv ovog čoveka krajem juna ove godine podignuta je optužnica zbog sumnje da je na podmukao i svirep način ubio svoju suprugu Jelenu. Da ju je namamio da siđe sa nasipa na kojem je ostavio ćerkicu da čeka i neutvrđenim predmetom udarao po temenu. Nesrećna pevačica na sve načine pokušavala je da se spase od pomahnitalog ubice, da pobegne, međutim, on ju je u kanalu dubine pola metra, pored nasipa, sustigao i nastavio da udara sve dok se nije srušila.

Prema navodima iz optužnice, ali i svedočenjima Jeleninih prijateljica, ona je pre smrti patila, a brak sa Marjanovićem bio je sve samo ne skladan. Kontrolisao ju je, pratio svaki njen korak, a na sve to joj je govorio “da je ružna i debela”. Nesrećna Jelena žalila se svojim najbližima, a na pitanja zašto ga ne ostavi odgovarala bi “da bi je ubio”.

STRAVIČNA SUDBINA ČUVENOG PEVAČA: Mišo Kovač je žive život iz snova, a onda mu sina ubili, ćerka se predozirala, a on je… (FOTO)

Uprkos dokazima koji su prikupljeni protiv Zorana Marjanovića tokom istrage, blata na pantalonama, tragova Jelenine krvi na zadnjem sedištu “mercedesa”, ali i veštačenja mobilnih telefona koji su ukazali da je Zoran bio u neposrednoj blizini mesta zločina u vreme kada se on odigravao, Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake institucija.

Beograđanka Marina kupovala školski pribor, kad je došla na kasu došlo joj da zaplače!

Advokati podneli žalbe

Kako nezvanično saznajemo, trojica advokata Zorana Marjanovića podnela su žalbe na optužnicu koja je krajem juna ove godine podignuta protiv njihovog klijenta. Nakon isteka roka za podnošenje žalbe Viši sud u Beogradu proslediće predmet Apelacionom sudu, koji će odlučivati šta će biti sa optužnicom – hoće li je potvrditi, vratiti na doradu ili poništiti.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)