ZORAN MARJANOVIĆ JE GLAVNA “ZVEZDA RIJALITIJA” U ZATVORU: Aleksandra Jovanović o psihološkom stanju osumnjičenog!

Zoran Marjanović

Foto: Printscreen/Youtube/Telegraf

Viši su sud u Beogradu danas je preinačio rešenje o određivanju pritvora Zoranu Marjanoviću, tako što mu je pritvor odredio samo zbog uznemirenja javnosti, dok je ukinuo razlog – opasnost uticanja na svedoke, rečeno je u tom sudu! Iako je u Centralnom zatvoru, on se ponaša primerno i ne pravi nikakve probleme.

– Ponaša se u skladu sa kućnim redom, uredno jede i šeta. Ne žali se i nema nikakve prohteve. U ćeliji, koju deli sa još trojicom pritvorenika, uglavnom ćuti, ne priča mnogo sa cimerima, ali to ništa nije neuobičajeno. Imao je posete i u utorak je od porodice dobio paket sa hranom i ostalim potrepštinama – rekao je dobro upućen izvor.

[adsenseyu5]

Psiholog Aleksandra Janković kaže da za nju nije iznenađenje to što je Marjanović u zatvoru psihički stabilan i što se drži “domaćinski”.

– Zoran se ne nalazi u izolaciji, gde bi u samoći počeo da se preispituje. On je u grupnoj ćeliji i ima prava na grupne posete, a verovatno do njega dolaze i novine koje su ispunjene njegovim likom i delom. Javnost je i dalje prisutna u njegovom životu. Zato on još ima osećaja da je u nekom rijalitiju i da su sve kamere uprte u njega – objašnjava Jankovićeva.

SVI JE PAMTE PO ULOZI LOLE IZ “SREĆNIH LJUDI”: Danas živi u Albaniji, evo i čime se bavi tamo!

Ona ističe da Zoranu u održavanju iluzije da je on “glavna zvezda” pomažu i osobe koje se pojavljuju kao zaštitnici njegovog lika.

– To sve takođe Marjanoviću dodaje na važnosti i ostavlja utisak da je on nekakva “crna zvezda”. Uskoro će se , kako je počelo, osnivati i fan klubovi. Možda bi se sve moglo i objasniti rečenicom “San svakog Srbina je da mu se slika pojavi u novinama, pre čitulje” – rekla je Aleksandra Janković za Srbijadanas.

[adsenseyu1]

Kako je naglasila, on i dalje sa porodicom održava “uvežbanu šifrovanu komunikaciju”.

– Shvatio je da više nema šta da izgubi. Ako je nevin, on izlazi iz zatvora, a ako je kriv, ostaje poznat kao neko ko je skoro dve godine obmanjivao javnost. Zoran je u nekoj svojoj fantaziji dobitnik i na jedan i na drugi način. Treba sačekati. Vreme će pokazati šta će biti od svega toga – rekla je Aleksandra Janković.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

Podsećamo, i dalje se utvrđuje ko je počinio jeziv zločin 2. aprila prošle godine, odnosno ubistvo pevačice Granda Jelene.

AKO JE DEVOJČICA, ABORTIRAMO: Užasna praksa uzima maha u Crnoj Gori, a “smrtna presuda” stiže nakon testa u Beogradu!?

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]