Zoran Cvijanović nema gde da prespava u Beogradu: Glumac zbog dugova od 70.000 evra morao da napusti stan (INFO)

glumac

Foto: Dado Đilas

Loša vest po porodicu Cvijanović stigla je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isprati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici

Zoran Cvijanović našao se na ulici. Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

“Zoran nema gde da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i biznisu doživeti takvu prevaru. U potpunom jerasulu bez novca i finansija”, kaže izvor jednih dnevnih novina.

[adsenseyu5]

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najbolji prijateljem, inače uspešnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj deo udela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga stana to nikada nije učinila, a posle je Zoranu odbila da vrati njegov deo vlasništva. Stvar se još dodatno komplikuje jer je umetnik svom poslovnom partneru dao i poslednju ušteđevinu koju je namenio za ćerkino školovanje.

Loša vest po porodicu Cvijanović stigla  je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isprati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici.

Glumac je oca smestio u starački dom, a u pomoć su mu pritekli Milorad Mandić Manda koji ga je angažovao u pozorištu “Boško Buha” i Emir Kusturica na filmu “Na mlečnom putu” kako bi mu makar malo olakšali situaciju u kojoj se našao.

Ekipa Kurira pozvala je Cvijanovićev dosadašnji broj telefona, ali se javila nepoznata žena koja je rekla da on više ne koristi taj broj.

(Izvor: Kurir)

[adsenseyu1]