ŽIVU GLAVU SAM SPASAVAO, ISPAO SAM ŽRTVENO JAGNJE: Ivan Gavrilović o vezi sa ćerkom Slobodana Miloševića

devojka

Foto: AP

Denser Ivan Gavrilović, koji je devedesetih godina prošlog veka bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, složio se sa svim što je Marija rekla u megaekskluzivnom intervjuu za Kurir.

“Ono vreme proveo s njom, mislim da ima dosta veze sa istinom. Istorija pokazuje da za neke stvari treba da prođe mnogo vremena da bi stvari došle na svoje mesto”, rekao je Ivan Gavrilović o velikom megaintervjuu koji je Marija Milošević dala za Kurir, a onda je imao potrebu da kaže da je on izašao kao žrtveno jagnje posle pada sa vlasti Slobodana Miloševića.

“Samo mi je žao što sam ja ispao žrtveno jagnje okoline. Mogao je taj neko da kaže da mali pevač, nisi ti tu potreban, šta ti tu radiš i nešto slično. Ceo taj neki događaj da prođem na turbulentan način i da se dosta toga obije meni o glavu posle toga”, rekao je denser.

CRKVA ODBIJA DA IH VENČA! Šta se krije iza LJUBAVNE priče koja je zapanjila Srbiju i KAKO JE POČELA?

“Dosta vremena je prošlo posle dok se nisam vratio na scenu. Čovek mora da bude pažljiv. Ja kao klinac od 25-26 godina mislim da nisam bio dovoljno svestan u šta ulazim, a ni dovoljno pametan da postoje drugi aršini koji te mogu dovesti u nezgodnu situaciju. Ja sam sebi posle toga spasavao život, a mislilo se da sam imao neke benefite.”

ćerka

Foto: Printskrin/Youtube/Председник СРЈ Слободан Милошевић командант ВЈ

“To nije Marija kriva, nego kome je to smetalo. Mogao je da kaže: Mali, idi tamo”, Mnogo sam izgubio dana i godina da bih se vratio u neku normalu i život”, rekao Gavrilović.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/I.G/PDV)