ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNOG TRENERA DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Potrebna mi je transplantacija bubrega da bih preživeo! (INFO)

trener

Foto: telegraf

– Na moje iznenađenje, zdravlje mi se pogoršalo tokom prošle godine – otkrio je bivši trener Partizana

Početkom jula, bivši i najtrofejniji trener Partizana Duško Vujošević primljen je u bolnicu zbog poznatog problema sa bubrezima.

Legendarni trener otkriva da bi na kraju sezone trebalo da ima – TRANSPLANTACIJU BUBREGA!

Trener Limoža je priznao da mu se zdravlje neočekivano pogoršalo tokom prošle sezone, i da je morao veći deo odmora da provede na bolničkom lečenju.Dva puta nedeljno odlazi na dijalizu, otkrio je on u razgovoru za francuski magazin “Popular”.

[adsenseyu4]

– Bolest mi je napravila veliki problem ovog leta. Morao sam da provedem izvesno vreme u bolnici, da bih se pripremio za dijalizu.Na moje iznenađenje, zdravlje mi se pogoršalo tokom prošle godine. Na to je uticao i rezultatski neuspeh, ali i činjenica da većina igrača nije prihvatila moj način rada, što me je emotivno dosta koštalo – rekao je Vujošević i dodao:

dusko

Foto: Tanjug

– Sve to je dovelo do dijalize i zabrinutosti ljudi iz kluba za moje zdravlje. Ne želim to da koristim kao izgovor. Danas se osećam bolje i zahvaljujem se ekipi lekara iz bolnice u Limožu, u koju dva puta nedeljno idem na dijalizu – rekao je Vujošević.

Na pitanje da li je razmišljao da se ne bavi više trenerskim poslom, odgovorio je:

Da, ali košarka je moj najbolji lek. Imam dijabetes, nisam bio disciplinovan i sada mi je potrebna doza insulina dnevno za život. Isto tako mi je potrebna i doza košarke da bih preživeo. Na kraju sezone trebalo bi da imam transplantaciju bubrega – otkrio je Duško Vujošević.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]