“ŽIVA JE, TO JE SVE ŠTO MOGU DA KAŽEM” Pronađena Nataša Veselinović Radovanović koja je nestala u Beču, ali niko neće da kaže NI GDE, NI KAKO, oglasila se i BEČKA POLICIJA (FOTO)

natasa

FOTO: NESTALI SRBIJA / PRIVATNA ARHIVA

Novosađanka Nataša Veselinović Radovanović za kojom su porodica i prijatelji tragali nakon što je na nekoliko dana nestala tokom izleta u Beču, pronađena je živa i zdrava, potvrdili su za “Blic” iz bečke policije. Isto kažu i Natašini prijatelji.

U policiji u Beču Nataša Veselinović Radovanović je pronađena juče.Portparol bečke policije Patrik Majerhofer izjavio da znaju gde se Nataša nalazi i da se ona oseća dobro.

– Natašina porodica zna šta se tačno dogodilo sa njom – rekao je kratko Majerhofer

Što se tiče informacije, koju su preneli pojedini mediji, da je Nataša uhapšena, Mejerhofer nije želeo da otkriva detalje.

– Informaciju o tome da li je ona uhapšena ili nije ne možemo saopštiti zbog zaštite ličnih prava – dodao je on,

Reporteri “Blica” stupili su u kontakt i sa osobama čiji su brojevi navedeni na Fejsbuk stranici na kojoj je objavljen njen nestana.

Natašin prijatelj koji se javio na austrijski broj telefona potvrdio je da je ona pronađena i da je živa i zdrava, ali detaljnije informacije nije želeo da otkriva.

– Nataša je pronađena živa i zdrava. Drugi informacije osim toga ne mogu da vam dam – rekao je Natašin prijatelj za “Blic”.

Sa druge strane, osoba koja se javila na srpski broj telefona, predstavljajući se kao njena prijateljica, kazala je da Natašina porodica “nema bližih zvaničnih informacija” i zamolila nas da budemo strpljivi. Da podsetimo, za njom se tragalo od subote jer se nije pojavila na okupljanju grupe sa kojom je otišla na Beč na izlet.

(Dnevne.rs /Izvor:  Z.Č. J. A., Blic)