ŽENA SE IZMOKRILA USRED PUNOG AUTOBUSA OD SUBOTICE DO BEOGRADA: Zgranuti putnici gledali u čudu, a onda je krenula da obavi veliku nuždu!

dete

Foto ilustracija: Telegraf.rs

U autobusu koji je sinoć oko 19 časova krenuo iz Subotice za Beograd desilo se nešto za šta se, u najmanju ruku, može reći da je odvratno. Naime, negde posle Novog Sada jedna sredovečna putnica odlučila je da se olakša i to usred autobusa!

Kako su nam ispričali putnici, ona je otišla do stepenica kod zadnjih vrata i izmokrila se, da bi se potom opušteno vratila na svoje mesto kao da ništa nije bilo.

“U Novom Sadu autobus je stajao 15 minuta, ali izgleda da nije htela da ide u toalet jer se plaća 50 dinara. Ali je autobus krenuo, nije prošlo mnogo ona je ustala i prišla zadnjim stepenicama. Vozač je prigušio svetlo u autobusu, pošto je noć, a ona je to iskoristila i obavila šta je obavila”, ispričala nam je Zorica M. koja se nalazila u autobusu.

Međutim, tu nije kraj ove odvratne priče. Zorica kaže da je autobus bio pun jer su u Novom Sadu ušli neki mlađi putnici, koji su se vraćali sa nekog događaja. Da zlo bude veće, na stepenicama je sedeo jedan mladić koji nije mogao da nađe mesto u autobusu, a kada je žena prišla on je ustao ne sluteći šta će se desiti.

“Dečko je ustao i počeo da priča sa svojom drugaricom koja je sedela na sedištu, a nije gledao šta se dešava. A onda se ona spustila i obavila nuždu, a onda se vratila na svoje mesto. Vozači nisu ni videli šta je uradila jer je svetlo bilo prigušeno, a mi koji smo videli smo bili šokirani. Toliko smo svi bili u šoku, da niko nije stigao ni da reaguje”, ispričala nam je Zorica.

DAMA IZA SCENE Jednim potezom u Crnoj Gori, glumica dokazala da je veća zvezda od čitave javne scene!

Ali ovo nije bio kraj priče jer je ista žena na kraju zaustavila autobus da bi opet vršila nuždu, ali ovaj put veliku.

“Kada smo se isključili sa auto-puta ka Beogradu, ona je tražila od vozača da stane negde kako bi otišla u toalet. A on je to i učinio. Pretpostavljam da sad ovaj put nije mogla da ovu vrstu nužde nije mogla da obavi u vozilu”, kaže ova šokirana putnica.

Inače, žena je na kraju izašla u Beogradu i mirno otišla svojim putem dok vozači i kondukter i dalje nisu znali šta im se desilo u vozilu.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)