ŽELITE BITI USPEŠNI SA NOVCEM: Ovo su pet koraka koja morate ispoštovati

horoskop

Foto:Pixabay

Dovođenje vašeg novca u red ne mora biti bolno iskustvo. Postoje samo pet stvari koje trebate da uradite kako biste imali uspešan život, ali trik je da ih iznova i iznova ponavljate.

1. Morate da zaruđujete dovoljno za pristojan život

Morate imati novac koji dolazi “od nekud” – da zarađujete. Pristojno ugred ne znači preterano. Postoji mnogo istraživanja koja pokazuju da kada ste u stanju da udobno živite, više od onoga što imate vas neće učiniti više srećnim

DECENIJAMA NE RAZGOVARAJU: Tek sada otkriven pravi razlog svađe Miroslava Ilića i Saše Popovića

2. Morate živeti u skladu sa svojim sredstvima

Morate da trošite manje od onoga što zarađujete i da u tome budete dosledni. Naravno, mnogo ljudi u tome imaju problem.

[adsenseyu1]

Jedan od najboljih načina da budete sigurni da to radite ispravno je da započnete praćenje potrošnj. Jednostavno ispratite gde vaš novac ide nekoliko meseci, pre nego što napravite bilo kakve promene u tome gde i koliko trošite.

3. Morate da štedite

Morate uzeti ono što ne trošite od zarade i skloniti ga sa strane, prvo kroz štednju a potom kroz investicije, tako da novac počne da raditi za vas isto koliko i vi za njega.

NARODNI OBIČAJI NA DANAŠNJI DAN: Uradite SAMO JEDNU STVAR i gledajte kako se u vašem životu DOGAĐA ČUDO

 

4. Morate razmišljati unapred

Morate zaštititi ceo finansijski svet koji gradite sa imovinskim planom kao osnovom i drugim važnim dokumentima, kao i odgovarajućim osiguranjem, tako da nijedna katastrofa ne može da vam oduzme sve što ste postigli.

ZDRAVO DETE SAM POSLALA U ŠKOLU, A VRATIO SE KRVAV, NOĆU SE BUDI I VRIŠTI: Vapaj Snežane, majke čijeg su sina (7) maltretirali!

5. Morate nešto i da vratite

Morate da vratite/doprinesete nešto, na neki način koji vam je važan, jer to daje ljudskoj psihi stvarno veliki podsticaj. Zapamtite da to ne mora biti finansijski stimulans. Vaše vreme je isto toliko vredno.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:SrbijaDanas.com)

[adsenseyu2]