ZBOG SRSPKE PESME SVADBA U CRNOJ GORI PRETVORILA SE U PAKAO: Tašta je triput naručila, svekar poludeo, pa pravio haos dok su mladu odvodili

mlada

Foto ilustracija: AP

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar i to zbog politike!

Naime, dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme “Srpkinja je mene majka rodila”! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog venčanja, gde je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.

Priča se da je dogovor bio da veselje prođe bez “nacionalističkih” pesama, ali je domaćinu svadbe, svekru, prekipelo kada je prija dva ili tri puta naručivala istu pesmu, pišu “Večernje novosti”.

On je navodno upozorio prisutne da je “dosta tih pesama, jer je ovo Crna Gora”! Nastalo je komešanje rodbine i prijatelja, a revolt je kulminirao kada je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa veselja uz poruku – “hvala prijatelji”.

DERMATOLOG SVIMA OTKRIO TAJNU: LICE ĆE VAM BITI ČISTO I BEZ BUBULJICA POMOĆU OVOG TRIKA (UPUTSTVO)

Nešto kasnije, nesuđeni svekar, iščupao je muzičarima kablove iz utičnica, govoreći: “Vi ste za sve krivi!”

– Ja pevam ono što mi se naruči – odgovorila je kratko pevačica.

Drama dvoje mladenaca imala je nastavak. Nesrećna devojka pobegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sela na stepenište i dugo oplakivala propali svadbevni dan kom se samo nekoliko sati pre radovala.

Bila je i ostala jedna od najlepših žena na ovim prostorima: Nestala je sa scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Nažalost, nesrećna politika “overila” je njihovu sudbinu. Nikšićani, ipak, veruju da će ljubav nadvisiti podele i da će njih dvoje u budućnosti sreću zajedno graditi.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Večernje novosti)