ZBOG KIJE KOCKAR ZAPALIO PRIMERAK SVOG ROMANA: Talentovani pisac revoltiran stanjem književnosti na Sajmu knjiga! (FOTO)

pisac

Foto: Fonet, Printscreen

Očigledno razočaran stanjem kulture i književnosti na Sajmu knjiga, on je odlučio da zapali primerak svog novog romana “Zabluda Svetog Sebastijana”

Mladi i talentovani pisac Vladimir Tabašević, koji je pre dve godine ušao u najuži iznor za NIN-ovu nagradu s romanom “Pakao”, ovde godine je na specifičan način ispromovisao svoju novu knjigu na društvenim mrežama.

Očigledno razočaran stanjem kulture i književnosti na Sajmu knjiga, on je odlučio da zapali primerak svog novog romana “Zabluda Svetog Sebastijana”, a “lomaču” je uz prikladan opis podelio sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

ČOLA SE NIJE UVEK ZVAO ČOLA: Sigurno niste znali UMETNIČKO IME našeg pevača, davne 1974. godine (VIDEO)

– Nikad se nisu zapitali da li im je mozda “nečitljiva” jer ne čitaju. Posle Kijine knjige “Moj potpis”, “Zabluda Svetog Sebastijana” je spaljena u ime ” kulture”, “čitljivosti”, “razumevanja”, korektnosti, limunade, “odmora za dušu”, i drugih frazetina kojima su skloni oni koji se izdaju da su skloni “strašnoj meri” u književnosti – napisao je revoltirani autor.

foto: Facebook

Ostaje da vidimo da li će mu ovaj vid “marketinga” pomoći da svoju knjigu učini zanimljivijom srpskim čitaocima.

MRTAV GRK, JEDNO ĐUBRE MANJE: Skandalozan baner na utakmici albanske lige (FOTO)

Šta vi mislite o tome?

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)