ZAVRŠIO U URGENTNOM! Legendarnom pevaču narodne muzike pozlilo, hitno hospitalizovan! (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti.

Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme.

Bora je zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

– Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar.

drljaca

Foto: Printskrin /tviter/@drljacaborislav

Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba.Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove – otkriva dobro obavešteni izvor.

Bora nije odgovarao na pozive. S druge strane, njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić potvrdio je saznanja i otkrio kako se Bora oseća.

DOMINIRAO JE U SKUPŠTINI: Srpski političar iznenada preminuo u 69. godini

– Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji.

Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro! – rekao je Ojdanić.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Pink/B.Z.)