“ZAUVEK ĆEŠ DA BUDEŠ MOJ”: Evo koja je poslednja SMS poruka koju je Marija (13) poslala, pre nego što je skočila u SMRT!

samoubica

Foto: Facebook/ Marija Belcic

Neka druga će te možda imati u zagrljaju, ali ja ću te imati u srcu zauvek. Najbolji si, a ujedno meni i najlepši iako ti govoriš da nisi, a jesi, najsavršenije biće, nešto si najlepše što mi se desilo u životu – napisala je između ostalog devojčica

Telo Marije Belčić (13) iz Negotina, pronađeno je u utorak popodne pored Tehničke škole u ovom gradu, u blizini silosa.

Devojčica je iz porodičnog doma nestala u ponedeljak negde oko tri sata iza ponoći, a pretpostavlja se da je izvršila samoubistvozbog ljubavi.

Prema navodima njenih drugara iz škole, u poslednje vreme je malo popustila u školi, srećno se zaljubila, ali su roditelji branili tu vezu.

[adsenseyu1]

Na mestu samoubistva pored roditelja i prijatelja, došao je i njenmomak, kojem je u ponedeljak ujutru oko 2.45 minuta poslala poslednju SMS poruku sa svog telefona.

Foto: Telegraf

Samo želim da ti se zahvalim za sve, što si bio tu kad niko drugi nije, kad nisi otišao kad su svi drugi otišli, i ti si, Boga mi, imao 100 prilika da odeš, ali nisi. I da znaš da ćeš zauvek da budeš moj iako ne budemo zajedno, i dalje ćeš biti moj. Neka druga će te možda imati u zagrljaju, ali ja ću te imati u srcu zauvek. Najbolji si, a ujedno meni i najlepši iako ti govoriš da nisi, a jesi, najsavršenije biće, nešto si najlepše što mi se desilo u životu. I ne mislim da te iko voleo ili da će da te voli ovoliko koliko te ja volim.Prosto ne znam ni ja, obožavam te, obožavam kad sam s tobom i kad me zagrliš onako kako samo ti umeš, tvoji zagrljaji i poljupci su nezamenljivi.

[adsenseyu1]

I tako, samo sam imala neku potrebu da ti napišem to, ne znam šta mi je. Ljubavi jedina volim te najnajnajnajviše u celom univerzumu – napisala je Marija, a preneo Alo.

Marijin dečko Stefan, rekao je da nije bio dostupan u toku noći i da je poruku video tek ujutru. Pokušao je da je dobije, ali se nije javljala.

Kada je pronađeno beživotno telo ženske osobe, otac Goran je po duksu prepoznao da je to njegova Marija. Oni koji su poznavali devojčicu rekli su da dolazi iz normalne i zdrave porodice i da ništa nije naslućivalo da će počiniti nešto tragično.

(Telegraf.rs)