ZATVOR, MUČENJE, NAPASTVOVANJE: Evo šta je sve preživela Mirjana pre nego što je upoznala Miroslava Ilića (INFO)

Miroslav Ilić

Foto: Youtube Printscreen/clip.rs

Mirjana Antonović, koja tvrdi da ima vanbračnog sina Devina sa pevačem Miroslavom Ilićem, danas je gostovala u emisiji “Pres Pretres” gde je otkrila jezive detalje o tome kako je lažno optužena i poslata u zatvor a zatim i u ludnicu, nakon razvoda od prvog supruga vlasnka modne imperije “Guči” sa kojim ima ćerku i sina.

Ona počinje svoju priču prisećajući se teškog perioda svog života,  kaže da je za prvog supruga bila predmet obožavanja kog on nije mogao da se odrekne pa ju je tako stalno pratio i prisluškivao telefone, kada je odlučila da se razvede od njega, smeštena joj je zavera tako što joj njena prijateljica daje pasoš i kreditnu karticu i moli je da dođe u Švajcarsku i kupi joj dukate koje bi ona kasnije prodala jer joj je bio potreban novac.

Dugo je oklevala i kada je pristala na to, odlazi u zlataru gde kupuje dukate, međutim istog trenutka nakon izlaska iz radnje, policija je odvodi u stanicu na saslušanje pod optužbom da je provalila u stan svoje prijateljice ukrala pasoš i kreditnu karticu.

NA ČUVENOJ KROAZETI: Srpkinja koja je pre 50 godina OČARALA Kan, ceo svet BEZ DAHA gledao u nju! (FOTO)

– U početku sam se nadala da je sve to nesporazum i da će se sve brzo završiti, međutim kada su se rešeteke na ćeliji zatvorile i kada sam sela na krevet shvatila sam da ću tu i ostati – iskreno govori Mirjana za Grand televiziju.

Taj period proveden u zatvoru Mirjana je opisala kao pravi pakao, ona govori o tome kako joj je bilo nuđeno da potpiše priznanje u kom je obila stan i ukrala dokumenta što je ona odbijala.

Kako je vreme prolazilo, Mirjana je polako padala u sve veću depresiju i tako jednog dana dolazi na ideju da sebi prereže vene.

[adsenseyu4]

– Nije mi bilo bitno u tom trenutku da li ću umreti ili preživeti – kaze Mirjana.

Posle dugo vremena provedenog u zatvoru jedne noći je od lekara dobila pilulu da popije od koje je počela da halucinira.

– Kada sam popila tu pilulu počela sam da haluciniram i da lebdim iznad kreveta, ljudi su samo ulazili i izlazili ali ja nisam ništa mogla da uradim – navodi ona.

Sutradan kada je shvatila da je prevarena već je bilo kasno, naredili su joj da mora odmah da bude premeštena u bolnicu jer joj nije dobro, što je ona odbila ali nije mogla protiv policije, u roku od 15 minuta bila je spremna i u marici prevežena do bolnice za koju kasnije saznaje da je ludnica.

– Uspavljivali su me injekcijama jer sam odbijala da pijem lekove, a zatim su me vodili u sobu gde su mi radili elektrošokove – priseća se Mirjana.

pevač

Foto: printscreen/instagram/Srbijadanas

Pored toga ona se takođe kroz suze priseća na koje načine su sve pokušavali da joj isperu mozak, govoreći joj da je tu več pet godina i da je jako bolesna a tvrdi da su se čak i čuvari seksualno iživljavali nad njom.

TUŽAN KRAJ: Jedna od lepših glumica Jugoslavije, umrla od predoziranja HEROINOM u praznom stanu

Posle pakla od šest nedelja koji je preživela u ludnici, njena sestra uspeva da je izbavi odatle a samo mesec dana nakon toga Mirjana upoznaje slavnog pevača Miroslava ilića sa kojim tvrdi da ima vanbračno dete, o čemu Miroslav odbija da govori za javnost.

Naime Mirjana je  pokušala da dokaže na sudu da je Miroslav otac njenog deteta ali je taj spor sud poništio.  Šta je prava istina pokazaće vreme a nama ostaje samo da čekamo.

(Dnevne.rs/Izvor:Srbijadanas.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]