ZATRAŽIO POMOĆ PSIHOLOGA: Voditelj Milan Kalinić (42) u teškom psihičkom stanju

voditelj

Voditelj Milan Kalinić (42) u teškom je psihičkom stanju nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u selu Dupci kod Brusa, kad je povređeno troje mađarskih državljana.

Glumac se loše oseća zbog činjenice da je ugrozio svoju porodicu i porodicu iz Mađarske, zbog čega je, kako saznajemo, zatražio i pomoć psihologa. Njegovi prijatelji navode da Kalinić teško podnosi sve što ga je snašlo, da ga interesuje jedino oporavak mađarskih državljana i da zbog toga ne želi da govori za medije.

PONAŠAO SE NADMENO: Kalinić vikao u bolnici – Znate li ko sam ja?!

Njegove kolege, glumci Andrija Milošević i Milan Vasić, kažu za Kurir da je on u kontaktu s lekarima koji vode brigu o povređenima i da se potrudio da im koliko može olakša boravak u Srbiji.

– Milan je veoma utučen zbog svega što se dogodilo i mnogo mu je teško. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih – kaže Vasić.

[adsenseyu4]

On je posle nesreće otišao u Brus po Milanovu porodicu.

– Jedan inspektor mi se požalio da se na toj krivini često dešavaju udesi. Sandra, Milanova žena, rekla mi je da je on vozio normalnom brzinom jer je put loš, a u kolima s njima su bila i deca – kaže poznati glumac.

Andrija Milošević navodi da Kalinić nije imao alkohola u krvi.

UDES KOD KOPAONIKA: Pogledajte koliko je Kalinić smrskao „Suzuki“ s mađarskim državljanima (FOTO)

– Milan je izgubio kontrolu i u šoku je zbog svega što s desilo. Sad smo mu mi najpotrebniji kako bi prebrodio ovu muku. Sreća u nesreći je to što su svi ostali živi, a ostalo će se rešiti kako mora – rekao je Milošević.

TROJE OTPUTOVALO, JEDAN U BOLNICI

Mađar F. J. (49), vozač „suzukija“, i dalje je na intenzivnoj nezi u KCS u Beogradu i njegovo stanje je stabilno. U planu je da se u narednim danima pacijent prebaci u Mađarsku, gde će nastaviti lečenje – rečeno nam je u KCS.

[adsenseyu4]

Dve žene, putnice iz „suzukija“ D. K. (17) i K. S. (46), puštene su iz kruševačke bolnice na kućno lečenje. One su juče, sa četvrtim putnikom iz „suzukija“, otputovale u Segedin.

KAKO JE DOŠLO DO SUDARA

– Kalinić se „lend roverom“ s porodicom vraća s Kopaonika
– spušta se nizbrdo, seče krivinu i direktno udara u „suzuki“
– u „suzukiji“ su državljani Mađarske – muž, žena, sin i snaja
– troje Mađara povređeno
– vozač „suzukija“ na lečenju u Beogradu

(Kurir)