ZAPROSIO DEVOJKU NA MATURSKOJ VEČERI: Drugari iz odeljenja i brojni sugrađani ZANEMELI od čuda (FOTO)

prosidba

Foto: Fejsbuk

Nakon što su maturanti pozirali ispred škole za grupnu fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na kolena i zaprosio svoju devojku, maturantkinju Nikolinu Vujović

Kažu da Hercegovcima romantika nije jača strana, ali ovaj momak demantuje sve takve glasine! Na maturskoj večeri u Bileći sinoć se odigrao nesvakidašnji događaj – maturantkinju Srednjoškolskog centra “Golub Kureš” momak je zaprosio pred školom, naočigled njene cele generacije i brojnih sugrađana.

Naime, nakon što su maturanti pozirali ispred škole za grupnu fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na kolena i zaprosio svoju devojku, maturantkinju Nikolinu Vujović.

Dok je muzika svirala, a u vazduhu letele konfete koje su sa prozora škole ispalili Aleksandrovi prijatelji, Nikolina je rekla “da”.

[adsenseyu4]

Budući mladoženja rekao je za Moju Hercegovinu da je ovo iznenađenje pripremao tri meseca, te priznaje da je imao malu tremu da li će sve ispasti kako treba.

– Srećom, imao sam pomoć svog budućeg kuma Marka Babića. On mi je dao veliku podršku – rekao je Čomić.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

A za budućeg kuma dileme nema kada je u pitanju priređeno iznenađenje. Kaže, sve je ispalo idealno.

ZABRANJENA LJUBAV KOJA JE IZAZVALA ZGRAŽAVANJE JAVNOSTI: Neda Arnerić bila je u braku sa 32 godine starijim glumcem (FOTO)

– Aleksandar i Nikolina su u dugogodišnjoj vezi. Iznenađenje je ispalo kako treba, a ovako nešto se još nije desilo u našem gradu – kaže Babić.

I zaista, stanovnici Bileće, a i Hercegovine ne pamte ovakav događaj na maturskoj večeri.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]