ZAPOSLENI NA RTS-u OGORČENI? Spremaju PETICIJU protiv POVRATKA Jovane

voditeljka

FOTO: TV PRVA PRINTSCREEN

Zaposleni na RTS-u spremaju peticiju ako se Jovana Joksimović vrati u ovu kuću!

Kako se šuška, Jovana će karijeru najverovatnije nastaviti na televiziji K1, koja je vlasništvo njenog muža Željka Joksimovića, a nije isključeno ni da se vrati na RTS, gde je sa Predojevićem radila od 2005. do 2010. godine.

– Ako se Jovana vrati na RTS, nastaće haos! Niko iz tehničke službe neće želeti da radi sa njom jer je svi pamte po bahatom ponašanju i vređanju saradnika. Ako je Bujke stvarno vrati, mora da bude svestan da će navući gnev svojih zaposlenih! Spremni smo i peticiju da potpišemo protiv Jovaninog povratka na RTS – počinje priču izvor sa RTS-a i objašnjava zbog čega su ljudi u Javnom servisu toliko ogorčeni na popularnu voditeljku:

PROČITAJTE JOŠ: Veštak rešava najveću misteriju zločina! Nastavak suđenja za ubistvo Jelene Marjanović

– Užasno se ponašala prema tehničkom osoblju! Vikala je na kamermane i tonce, vređala je šminkere, mlađim koleginicama da su “ružne i debele”. Umeo je i Srđan da bude drzak, ali ni približno kao ona.

Za razliku od Jovane koja se isticala hirovitim ponašanjem, Predojević je imao drugu manu: mnogo je voleo da troši tuđe pare.

– U početku je on bio velika faca, dok se Jovana šlepala uz njega, a kasnije se to sve promenilo. Srđan je svakog jutra na RTS-u tražio da mu se otvara nova košulja pred emisiju, nije hteo ništa dvaput da obuče. Službenu karticu najčešće je koristio da kupuje garderobu. S vremenom je i Jovana zahtevala specijalni tretman na poslu, pa je tražila da se i njoj kupuje garderoba, i skupocene kreme – rekao je izvor, a prenosi “Informer”.

Foto: Fonet

Bahaćenje poznatog voditeljskog para prekinuo je 2010. godine tadašnji direktor RTS-a, pokojni Aleksandar Tijanić.

 

(Dnevne.rs/Informer)