“ŽALILA SE NA MUŽA I SVEKRA” Posle svedočenja Jelenine prijateljice muk u tužilaštvu (INFO)

Jelena

Foto: Telegraf

Nora Rakić Karleuša posvedočila je da joj je kuma Jelena Marjanović govorila da je u kući loša atmosfera i da ima problem sa svekrom Vladimirom, koji ima veliki uticaj na njenog supruga Zorana

Nora Karleuša Rakić, kuma Zorana Marjanovića, juče je posvedočila u Višem tužilaštvu u Beogradu da ubijena pevačica Jelena Marjanović nije bila zadovoljna životom u porodičnoj kući u Borči, saznaje nezvanično Kurir.

Kako naš izvor otkriva, porodična prijateljica Jelene, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016, ispričala je da se Jeca najviše žalila na svekra Vladimira Marjanovića.

[adsenseyu5]

Retko bile same

– Nora Karleuša Rakić objasnila je da su njen suprug Ivan Rakić i Zoran Marjanović kumovi i da su se uglavnom viđali svi zajedno. Jelenu je nasamo retko viđala, ali se prisetila da se pevačica žalila na atmosferu u kući Marjanovića. Navodno, žalila se na ponašanje svekra Vladimira, koji je, prema njenim rečima, imao veliki uticaj na Zorana – otkriva izvor Kurira blizak istrazi.

Kako saznajemo, Nora i njen suprug Ivan Rakić uz Zorana su bili od prvog dana Jeleninog nestanka, ali ona o zločinu i tome šta se dogodilo na nasipu u Crvenki, kao i kanalu u kom je telo nesrećne žene pronađeno, nije mogla ništa da kaže.

ZORAN MARKUŠ PORUČIO NA GROBU: Sine, zaklinjem se, naći ću tvog ubicu!

Više informacija o zločinu juče nisu mogle da daju ni Zorica Gemović, Jelenina frizerka, kao ni Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane.

– Zorica Gemović, koja je bila Jelenina prijateljica, ispričala je da joj se drugarica s vremena na vreme žalila da joj suprug prebacuje da je debela i da je tera da smrša. Navodno, nije bio zadovoljan ni kako izgleda, ni kako se oblači – ispričala je Zorica.

NOVA STRATEGIJA SAD ZA BALKAN: Ovo je plan Vašingtona za Srbiju

Advokati umesto Zorana

Zoran Marjanović, koji ima pravo da prisustvuje saslušanju svedoka u istrazi koja se protiv njega vodi, do sada nije podnosio zahtev da iz CZ bude prebačen u tužilaštvo. Saslušanju umesto njega prisustvuje petorica branilaca.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs,J.Rafailović, J.Spasić)

[adsenseyu2]