“ZALETEO SE I UOPŠTE NIJE USPORIO ISPRED PEŠAČKOG”: Najbolja drugarica devojke koju je udario Keba, besna na pevača, otkrila detalje sinoćnje nesreće (INFO)

udes

Foto: Medija Centar Beograd

Najbolja drugarica povređene A. Đ. (18), koju je sinoć na pešačkom prelazu u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu “audijem” udario Dragan Kojić Keba, kaže da se pevač nijednog trenutka nije zaustavio ispred pešačkog prelaza.

Ona za Telegraf.rs otkriva da se ova saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, nije bilo težih povreda, njenoj drugarici dogodila pri povratku iz škole.

– A. Đ. se sa drugom drugaricom vraćala iz škole. Prelazila je pešački u Pariske komune kod Hale sportova. Drugarica sa kojom je bila je videla da nailazi automobil i ubrzala je korak, za razliku od A. Đ. koja vozilo nije primetila pa ju je ono udarilo u desnu stranu – priča za Telegraf.rs drugarica A. Đ, koja ne želi da joj se otkriva identitet.

[adsenseyu1]

Prema njenim rečima, pevač se bukvalno zaleteo.

– Ni jednog trenutka nije stao, niti usporio ispred pešačkog prelaza. A. Đ. ima lakše povrede – par kopči na glavi, i ugruvane su joj noga i leđa. Doživela je i epileptični napad – kaže ona i potvrđuje da joj je drugarica puštena iz KBC “Zemun”.

Ona tvrdi i da je Keba pošto se zaustavio i vratio da vidi šta je sa devojkom, insistirao da je on vozi u bolnicu.

SVADBA, PA ZATVOR: Oženio se tri nedelje pre ubistva najboljeg prijatelja (INFO)

– Verovatno je hteo da sakrije šta se desilo, ali je drugarica koja je bila sa A. Đ. bila brža i pozvala je Hitnu pomoć koja je došla – navodi drugarica A. Đ. veoma revoltirana ponašanjem pevača.

Dragan Kojić Keba, da podsetimo, pokosio je devojku na pešačkom sinoć oko 20 sati. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi.

DREVNA NARODNA VEROVANJA: 5 stvari koje donose nesreću u kuću, izbacite ih odmah! (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "“ZALETEO SE I UOPŠTE NIJE USPORIO ISPRED PEŠAČKOG”: Najbolja drugarica devojke koju je udario Keba, besna na pevača, otkrila detalje sinoćnje nesreće (INFO)"

  1. Pa financiski odrati idiota da mu bude za nauk sada i ubuduće, njemu i drugima!

Comments are closed.