ZAKAZANO ROČIŠTE ZBOG UTVRĐIVANJA OČINSTVA ZA PREKOSUTRA: Slavuj iz Mrčajevaca: “NEĆU IĆI na suđenje sa Mirjanom”

pevač

Foto: Facebook/Mirjana Antonovic, Printskrin: TV Pink

Slavuj iz Mrčajevaca kaže da ne zna ništa o utvrđivanju očinstva koje traži Mirjana Antonović, te se tako neće sresti sa Devinom, za kojeg ona tvrdi da mu je sin.

Bivša ljubav pevača Miroslava Ilića doputovala je u Beograd zbog svadbe pastorka Lepe Brene, Filipa Živojinovića ,a u Srbiji će ostati i zbog suđenje sa Miroslavom Ilićem. Kako je Mirjana već pričala za “Blic”, glavni pretres će biti 27. juna, kada će se sresti oči u oči sa Miroslavom. Na saslušanju bi, prema njenim rečima, trebalo da se pojavi i Devin, njen sin za kojeg tvrdi da mu je otac Slavuj iz Mrčajevaca.

„POBEDIĆEMO BRAZIL MALIŠA, KUNEM TI SE“: Golman srpske reprezentacije obećao pobedu dečaku posle emotivnog snimka (VIDEO)

Miroslav godinama odbija da priča na tu temu, pa je tako bilo i sada.

– Ne znam o čemu pričte. Ni na kakvo suđenje neću ići. Aman, nisam ja ni pozvan, moja advokatska kancelarija je pozvana – besno je odbrusio Miroslav i prešao na drugu temu svaki put kada bismo pokušali da ga pitamo šta je istina od svega onoga što Mirjana priča i da li se plaši svedočenja Lepe Brene, Saše Popovića i Bobe Živojinovića.

miroslav

Foto: kurir

Ipak, legenda narodne muzike bio je pričljiviji kada su druge teme u pitanju i otvoreno priznao da decenijama nije popio kap alkohola jer je zbog pijanstava bio nezgodan.

– Odavno sam prestao. Od 1989. niti sam popio, niti razbio čašu alkohola. Tada sam stavio tačku i to je kraj – kaže Miroslav i dodaje da kada potegne koju čašicu više, tada se menja njegova blaga narav.

– Bio sam jako neprijatan i nezgodan. S ove distance nemam razloga da se foliram, niti da se branim. Moj problem je bio taj što ne podnosim alkohol. Ali ja sam hteo da se takmičim i sa samim sobom i sa svima oko mene i onda – fiju – objašnjava kroz osmeh Ilić.

„DA VAM JEDNA ŽENA KAŽE – DOSTA JE KUKNJAVE“ Zorana Mihajlović je poslala pismo reprezentativcima, ali i celoj naciji

No, poslednjih godina pokušava da živi mirnim životom koliko je to moguće.

– Ja sam se umorio pre 30 godina, sada samo održavam to stanje. Gledam život sa lepše strane. Ali nekultura i primitivizam umeju najviše da me smore – kaže Ilić.

Miroslav Ilić

Foto: printscreen/youtube

Sa Šabanom sam se opijao

Kako nam je Miroslav priznao da se sa kolegama takmičio u piću, pitali smo ga ko je od kolega bolje podnosio alkohol od njega i sa kim je takmičenje unapred bilo izgubiljeno.

– Nikada nisam mogao sa Šabanom Šaulićem da se takmičim. Au, majko moja. Uvek sam završavao pod stolom ili na stolu s njim.

(Dnevne.rs/Izvor: F.J.,Blic.rs)