Zakazali svadbu, radovali se sinu a sad Saša sahranjuje Aleksandru sa bebom

tuga

Foto: Privatna Arhiva

Ovo je strašna greota, to su dobre duše svi. Od svekra, svekrve, poštovana familija. Njen Saša, to je radan dečko, on je vatrogasac u Nišu, ali je radan, radan. Živeo je da napravi porodicu i eto… Mi u stvari nismo shvatili tu koronu ozbiljno. Ovde u selu to niko ozbiljno nije shvatio

Ne postoji osoba koja prođe pored kuće u Orljanu, gde je živela trudnica Aleksandra Pavlović, koja je preminula od korone, a da mu oči nisu uplakane. Komšinice prolaze pored kuće i plaču.

Jedna od njih je Gorica Tasić… Prolazi pored kuće i plače “kao kiša”…

Aleksandra Pavlović je bila na aparatima za kiseonik, ali nije izdržala. Pre toga lekari su pokušali da spasu sedmomesečni plod ali nisu uspeli.

– Ovo je strašna greota, to su dobre duše svi. Od svekra, svekrve, poštovana familija. Njen Saša, to je radan dečko, on je vatrogasac u Nišu, ali je radan, radan. Živeo je da napravi porodicu i eto… Mi u stvari nismo shvatili tu koronu ozbiljno. Ovde u selu to niko ozbiljno nije shvatio.

NEVERICA NA ČUKARICI! Tukli policajca čekićem po glavi, prsla mu lobanja! (FOTO)

Njihov prvi komšija Vojin Cvetković, koji je bio radnik Intenzivne nege KC Niš, a sada je u penziji drži prodavnicu na nekoliko metara od njihove kuće. On kaže da je već zakazana i svadba, dogovoren restoran, muzika, a sada svi umesto toga preživljavaju tugu.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Strašpno je to što se dogodilo, ne samo za njih, nego za celo selo. Sreća im je kucala na vrata. Imali su veridbu tu u dvorištu do kasno u noć. Radovali su se deci, ali kad đavo zakuca na vrata… Saša je pored stalnog posla radio malo i nešto oko građevine, mnogo radan momak. Ona je završila Ekonomski fakultet, ali ova nesreća dođe i sada celo selo tuguje – priča Cvetković.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)