ZABORAVLJENA ZVEZDA “PORODIČNOG BLAGA” Posle serije povukla se iz javnosti i evo kako sada izgleda (FOTO)

serija

Foto: Printscreen/youtube/Steva Jagofina

Uvek zanimljiva i brbljiva Žaklina- Žake, privukla je pažnju i osvojila srca publike u seriji “Porodično blago”. Nju je igračla glumica Biljana Nikolić koja se nakon ove uloge skoro pa povukla sa scene.

Kada je serija snimana, u periodu od 1997 do početka 2000ih, nema ko nije znao za ovu lepu damu. Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao.

Posle “Porodičnog blaga” igrala je i u seriji “Agencija za SIS”, a onda se posvetila samo pozorištu.

Biljana Nikolić, danas

Foto: Printscreen/youtube

Srbin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad (FOTO)

Danas je, kako i sama kaže, glumica kruševačkog pozorišta, ima dvoje dece.

U seriji je igrala lik supruge Tike Špica (kojeg tumači Predrag Smiljković), a zanimljivo je su njih dvoje bili i u pravoj vezi.

Predrag Smiljković, kao Tika Špic

Foto: Printscreen/youtube

– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu”. Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti.

RIGOROZNI KRITERIJUMI: Joksimovići ne mogu da nađu dadilju za bliznakinje, a mama Jovana “MORA” na posao

-Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan – izjavio je Pepi u jednom intervjuu.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)