VULGARAN REČNIK SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Glumac na svoj način OBJASNIO i zapušio usta svima koji su pljuvali OLIVERA!

Oliver

FOTO: PRINTSCREEN TWITTER / SERGE TRUFFAUT

Posle smrti Olivera Dragojevića podigla se velika buka u Srbiji, jer jedni su žalili velikog pevača, a drugi su podsećali na njegovu izjavu da neće doći u Srbiju da peva. 

Jedan od onih koji su svim srcem branili Olivera i podsećali da u umetnosti nema mesta za nacionalizam bio je i Sergej Trifunović, koji se zbog toga našao na udaru kritičara.

Ovog puta je, izgleda, definitivno svojim tvitom začepio usta svim kritičarima, jer je ukazao na nelogičnost njihove argumentacije.

“SKUPI PARE, NE ZOVI POLICIJU I ČEKAJ!”: Evo kako su otmičari dede Jelene Đoković pokušali da iznude 2 MILIONA EVRA (INFO)

– Daj bre smarate više s tim “nije hteo da peva u Srbiji”. I Stenli Kjubrik je zabranio distribuciju svojih filmova u Srbiji. I Markes prevođenje svojih dela u Srbiji. Idite okolo i serite kako su Markes i Kjubrik ustaše. Gomilo retarada jebenih – napisao je Sergej.


Šta vi mislite o ovome?

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

4 Comments on "VULGARAN REČNIK SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Glumac na svoj način OBJASNIO i zapušio usta svima koji su pljuvali OLIVERA!"

  1. Niko Sergej ne kaže da je Oliver ustaša ali ne vidim razlog zašto nije hteo da peva u Srbiji.

  2. Džo biciklista | 2. August 2018. at 11:49 |

    Ma koga bre zanima mišljenje ovog retardiranog ***!? Zavuci se serGej u svoju rupu i slušaj tvog Olivera do mile volje, ali nemoj nikoga da nazivaš retardom, uobraženi pekinezeru!

  3. Milojko Strašni | 2. August 2018. at 17:16 |

    Ma koga interesuje šta misli ovaj nalickani pekinezer!? Neka ide kući i neka tamo sluša svog idola… Samo neka nikog ne naziva takvim pojmovima dok se prethodno ne pogleda u ogledalu!

  4. e ovaj Segej je bas smece. Nema goreg smeca od glumaca i pevaca oni lizu re svakoj vlasti

Comments are closed.