VUČIĆ NIKAD JAČI, ĐILAS NASTAVLJA DA PADA U PONOR! Ovako bi izgledali rezultati izbora da se oni ODRŽAVAJU DANAS

izbori

Foto: Printscreen, Printscreen / N1

Kada bi naredne nedelje bili održani vanredni parlamentarni izbori Srpska napredna stranka ubedljivo bi pobedila sa 53, 9 odsto glasova, pokazuje najnovije istraživanje“Stratedžik marketinga”.

Prema tom istraživanju, sprovedenom 4. i 5. aprila, Savez za Srbiju zabeležio je pad, tako da mu podršku trenutno pruža 9,8 odsto građana, što je njihov najslabiji rezultat u poslednjih šest meseci, prenosi “Informer”.

Koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije beleži 12,2 odsto i nalazi se na drugom mestu iza SNS.

Iznad cenzusa je još samo PSG sa podrškom od 6,2 odsto anketiranih građana Srbije, što je pad u odnosu na prošli mesec kada je imao podršku od skoro devet odsto.

OBRT U TRAGEDIJI NA ZVEZDARI! Obdukcija pokazala da je Dobrila umrla prirodnom smrću, a Miloš se ubio kad je video mrtvu!

Radikali beleže četiri odsto podrške, dok su svi ostali daleko ispod cenzusa od pet odsto, pokazuje istraživanje koje je rađeno na uzorku od 1 100 građana metodom telefonske ankete.

Predsednik IO SNS Darko Glišić kaže da najnovije istraživanje javnog mnjenja i rast rejtinga SNS pokazuje da građani Srbije ne žele nasilje i prostakluk, već rezultate.

– Rast rejtinga SNS je u direktnoj vezi sa rezultatima koje pravi predsednik stranke i Srbije Aleksandar Vučić – ocenio je Glišić.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso, Agencija)