VREME SE I DALJE POIGRAVA SA NAMA: Sutra je NAJTOPLIJI dan od početka godine, a onda sledi munjevita promena vremena (GRAFIKON)

prognoza

Foto: Printscreen/instagram/pixabay

U Srbiji će sutra biti najtopliji dan od početka proleća odnosno od početka godine, a kako za Telegraf.rs kaže Đorđe Đurić, meteorolog kompanije “Veder tu ambrela” (Weather2umbrella) živa u termometru dostizaće 24. a negde i 25. podeok.

Ovako toplo, pravo prolećno vreme neće se, međutim, zadržati u nedelju, jer se već u subotu krajem dana očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina sa padom temperature koja će u nedelju biti za 10 stepeni niža u odnosu na subotu.

Beograd Printskrin: weather2umbrella.com

– Najtopliji dan biće uvod u jaču promenu vremena koja se očekuje već posle podne, uveče i tokom noći tako da će doći do zahlađenja sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

PRVI ČOVEK BELORUSIJE POMAŽE SRBIJI KAD JE NAJPOTREBNIJE: Hitno šaljem raketni sistem S-300 (INFO)

-Temperatura će u nedelju pasti za oko 10 stepeni. Na planinama je moguć i sneg – kaže Đurić.

Niš Printskrin: weather2umbrella.com

Ovakvo vreme biće prolaznog karaktera jer će već u ponedeljak očekuje razvedravanje, a od utorka opet sunčano i toplo vreme.

Loznica Printskrin: weather2umbrella.com

– Temperatura će opet oko sredine sedmice biti oko 20, pa i preko 20 stepeni. U četvrtak će opet doći do prolaznog naoblačenja sa kišom i padom temperature, a u petak opet do razvedravanja.

PREDSEDNIK TURSKE ERDOGAN: Hladnokrvna reakcija Srbije!

-Mogli bismo da kažemo da će do Vaskrsa biti red sunca, red kiše… – navodi naš sagovornik.

(Dnevne.rs/Izvor: Lj.R., Telegraf.rs)