VOZAČ NA GRANICI REKAO DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI: Carinik primetio da je auto “legao”, a gepek prazan. Odmah je zvao pojačanje (FOTO)

granica

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Carinici su 15. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, zaplenili oko 2,5 kilograma marihuane. Iako je na prvi pogled delovalo da uzalud sumnjaju na vozača, ostali su verni svom instinktu i iskustvu, i istrajali u nameri da sve detaljno provere. Ispostavilo se da su obavili herojski posao!

Droga je otkrivena kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen automobil „Volkswagen Polo“, beogradskih registarskih oznaka, kojim su putovala trojica državljana Srbije.

[adsenseyu5]

Oni su najnormalnije prišli cariniku, i iako nisu pokazivali nikakve znake nesigurnosti, panike, niti strah, carinik je posumnjao da nešto ipak nisu rekli.

Detalji razgovora Jelene Marjanović sa kumom ukazuju na jezivu stvar!

Na pitanje carinika, da li imaju nešto da prijave, odgovorili su da sa sobom nose samo lične stvari.

Carinik je odćutao, i ipak odlučio da javi kolegama da dođu i pregledaju ceo auto.

Foto: Uprava carina

Počeli su da vade stvari i gledaju, ali je delovalo da je sav njihov trud uzaludan.

[adsenseyu1]

Prilikom detaljnog pregleda, u samom vozilu nije pronađeno ništa, ali su carinici i policajci posumnjali da je u rezervnoj gumi nešto sakriveno, jer se nakon ispuštanja vazduha videlo da je ispunjena još nekim sadržajem.

Foto: Uprava carina

Ispostavilo se da su sumnje bile opravdane, jer je nakon demontaže, iz rezervnog točka izvađeno 14 paketa marihuane različite veličine, umotanih u aluminijumsku, pa potom i u pvc foliju, ukupne težine 2.352 grama.

TRINAESTA PLATA I SUSPENZIJE: Sa posla u “Pošti” privremeno udaljeno 30 radnika!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]