VOĐA MILOVE CRKVE: Kruži snimak na internetu kako bije ženu (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

crkva

Foto: Printscreen/youtube

Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković.

Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković.

Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je vođa crnogorske sekte, samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je došao u Kotor na debatu o nacrtu zakona o slobodi veroispovesti.

– Nazvao me plaćenicom i babetinom, a ja sam- iako skromna žena – za njega dama. Niko mene nije platio, otkad znam za sebe znam za krst časni i srpske svetinje, pa me u Kotor odvela moja dobra volja i ništa drugo. Kada je trebalo, i moćnijima od njega sam stajala na put, ali sam ljubila ruku patrijarhu Pavlu i mitropolitu Amfilohiju i našim sveštenicima. A sve i da sam mu stala na put – sveštenik bi rekao što i Gospod naš: “Oprosti joj Bože, ne zna šta radi”. Ne bi udario – rekla je Mara posle napada za Novosti

Ona je dodala da će moliti da je ponovo krste – jer se oseća kao da je sam đavo dotakao kad je Miraš udario.

Najava predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da će raditi na obnovi crnogorske autokefalne crkve predstavlja nastavak antisrpske politike crnogorskog režima.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti.rs)