Voditelju Srđanu Predojeviću ZABRANJEN ULAZ NA TV “PRVA”, pojavio se jutros na poslu, ali je ZAUSTAVLJEN (INFO)

predojevic

Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Voditelj Srđan Predojević danas je došao u zgradu TV “Prva”, pre početka jutarnjeg programa, međutim sprečen je da uđe u prostorije televizije.

Srđan je pokušao da uđe u zgradu “Prve”, ali mu to nije dozvoljeno.

Podsetimo, Predojević je tokom jučerašnjeg dana sve zbunio objavom na Instagramu, najavivši za danas jutarnji program na “Prvoj”, iako su on i Jovana Joksimović dali otkaz.

TV “Prva” sinoć je nakon toga najavila da će program voditi Filip Čukanović i on se jutros pojavio u studiju Kako je “Blic” već pisao, očigledno je da voditeljski tandem Srđan Predojević i Jovana Joksimović i TV “Prva” treba da reše određene stvari kada je u pitanju otkazni rok poznatih voditelja, koji su napustili ovu medijsku kuću.

Inače, kako je “Blic” već pisao, u igri su čak tri televizije na kojima bi Jovana i Srđan mogli da nastave karijeru.

– Istog trenutka kada se saznalo da su Jovana i Srđan dali otkaz, konkurentske televizije počele su da se utrkuju ko će ih privoleti da budu u njihovom jatu.

Osim Javnog servisa Srbije, na kojem su počeli karijeru, a na kojem su radili pet godina Jutarnji program, poziv je stigao i od čelnika Televizije “Pink” na kojoj je ovaj tandem radio osam godina.

Oni su na „Pinku“ takođe bili deo jutarnje redakcije, odakle su otišli na „Prvu“. Njima je otvorena ponuda i K1 televizije, koju drži Jovanin suprug Željko Joksimović – otkriva naš izvor i kroz osmeh dodaje:

– Jovana i Srđan su pravi porofesionalci, tako da to što jedna ponuda dolazi od Željka, ne znači da je on u prednosti.

Ono što znam, jeste da su oboje zainteresovani za sve opcije i da će odluku doneti kada zvanično okončaju saradnju sa dosadašnjim poslodavcem.

Svakako da će imati vremena da izaberu najbolju ponudu, kako su to i do sada činili.Oni definitivno neće ostati na “Prvoj”, ali neće ni odugovlačiti sa izborom nove frekvencije

 

Dnevne.rs, Blic