Voditeljka Marija je usred programa jutros objavila da ide sa RTS, a sada ekskluzivno otkrivamo GDE ĆE ZAPRAVO DA RADI (FOTO)

voditeljka

FOTO: INSTAGRAM

Kako je potvrđeno sa televizije “Prva” Marija Savić Stamenić koja je do jutros radila na RTS novo je pojačanje ove televizije koja je, kako otkrivamo, u “šestoj brzini” što se tiče pripreme nove sezone.

Na pitanje da li će gledaoci imati prilike da je vide u ulozi prezentera informativnog programa, sa ove televizije su ostali nedorečeni, te su poručili da će u novoj sezoni biti veliki broj noviteta, a u planu je da Marija Savić Stamenić bude njihovo novo lice.

Nakon što su objavili da će od jeseni krenuti takimičarski šou program “Tvoje lice zvuči poznato” iz ovog jata stigla je i ova informacija o novom transferu voditeljke informativnog programa, a sa televizhije “Prva” poručuju da će biti još osveženja i da gledaoci mogu da očekuju jednu sjajnu televzijsku sezonu.

voditeljka

Foto: Instagram

Podsećamo, Marija Savić Stamenić jutros je u sred programa objavila da napušta RTS.  Ovo je moja poslednja emisija na RTS. To bi bilo sve u ovom jutarnjem dnevniku.

Vama hvala na poverenju i pažnji, ne samo danas nego svih ovih godina. Hvala RTS, on je bio moja kuća prethodnih 15 godina. Od avgusta se gledamo na drugom mestu

           

(Dnevne.rs /Izvor:  Lj.Tozev, Blic)