VODITELJKA “DNEVNIKA 2” ZALJUBLJENA JE U KOLEGU! Sa njim je dobila i sina, a tek da čujete gde imaju kuću! (FOTO)

dnevnik

Foto: printscreen

Milica Nedić višegodišnja je urednica i voditeljka “Dnevnika 2”. Kada je pred kamerama, trudi se da bude na visini zadatka, a koliko je stroga prema sebi najpre govori činjenica da se u programu uživo nikad ne opušta.

Sa druge strane, kada se isključe kamere, ona je jedna i te kako opuštena i srećna žena.

Kako ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, malo ko je znao da je Milica u braku sa iskusnim novinarom i urednikom, direktorom Radio Beograda, Milanom.

U braku, par je dobio sina Nikolu.

“Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu.”

Glumac Srđan Žika Todorović je ovu poznatu voditeljku OSTAVIO zbog sadašnje supruge! (FOTO)

“Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja”, rekla je Novostima svojevremeno Milica.

Sa sinom Nikolom ima prijateljski odnos i nije previše stroga.

“Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red”, kroz smeh za Story ispričala je ona, pa priznala da obožava njihove zajedničke šetnje, odlazak u pozorište, kao i vikende u Grockoj gde imaju porodičnu kuću.

https://www.instagram.com/p/Bw7vnAWp9Nz/?utm_source=ig_embed

“Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu”, dodala je ona.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)