VODIMO SINANA IZ KLINIČKOG CENTRA: Sakićeva supruga objašnjava zbog čega je njen sin priveden

žena

Sinan Sakić, njegova supruga Sabina i sin Alen, Foto: Telegraf

Porodica Sinana Sakića došla je u sredu popodne u Klinički centar u Beogradu, kako bi pevača izveli iz bolnice u kojoj na internom A odeljenju čeka na transplataciju jetre.

Sinanova supruga Sabina, te sinovi Alen i Ernest za Telegraf i okupljene medije tvrde da su uslovi u kojima Sinan boravi strašni, te da navodno imaju dokaze kako ga u krevetu drže vezanog i da ga čak 18 dana nisu okupali.

– Imam snimke, daću vam. Vežu ih za krevete… Sad svi leže vezani. Sinoć je jedna baka umrla. Tražila je vode. Sinan je mrtav bolestan, čak nekad i dezorjentisan, plakao zbog te bake. Žena od 100 kilograma je bila vezana, nema ko da joj pomogne. Imamo snimljeno kako traži pomoć i kako joj se obraćaju! Ja sam došla zbog svog muža, a toliko toga sam videla da mi se smučio dan kad sam se rodila – priča Sabina.

DETALJI HAPŠENJA SINA POZNATOG PEVAČA: Porodica Sinana Sakića optužila lekare da im pevač umire pred očima, KCS: Pretili su lekarima da će ih ubiti

– On je čovek došao zdrav, popričali smo sa profesorom… Bili smo na odeljenju gde se vrši transplatacija, uzeli su mu krv, primili su nas, bili su oduševljeni: “Super, Sinane, biće dve-tri sedmice pripreme…” Od tog dana, negde popodne, on je dobio temperaturu, upalio mu se stent, oni su se potrudili da to stvarno saniraju. Sinan je super bio, trebalo je pripreme dalje obavljati – kaže žena Sinana Sakića.

– Ne može magnet da se radi ovde zato što su te doktorke na klinici i mi moramo njega da trasnportujemo da bismo odradili magnetnu. Kako su ga stavili da leži, pun mu je stomak vode! Znači ne dižu ga uopšte, 18 dana nije okupan! Zamislite kad ne možete ni da se umijete… – priča Sabina i dodaje:

DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE KOD KOVAČICE: Kad je shvatio da je ubio čoveka, izvršio samoubistvo!

– Medicinske sestre nisu dužne da kupaju pacijente, niti da brinu o njima. Oni su samo tu da kače infuzije. Ne mogu reći, ima vrednih sestara, ali je tužno da postoji žena koja je godinu i po ovde i nema konačnu dijagnozu! Ja za 18 dana nisam videla…jednom je medicinska sestra krišom odvela da je okupa! 

Podsetimo, policija je Sinanovog sina Ernesta privela pošto je u Kliničkom centru napravio skandal, kada lekari nisu dopustili da Sinana odvede na snimanje u privatnu kliniku.

– Uhapsili su ga. Deca su došla gore, ja sam ih zvala, da mi pomognu da Sinana  sa krevetom snesemo dole, kad dođe hitna, da ga prebacimo na privatnu kliniku – objašnjava Sabina.

Kako nam je rekla, Sinanovo stanje nije dobro.

sakić

Foto: PrintscreenTV Prva/Promo

– Njemu danima nije bilo dobro. Samo mi je rekao: “Sabina, počinjem da se gubim” – kaže žena legendarnog pevača.

Podsetimo, Sinan je u Klinički centar primljen 27. aprila, a nakon ispitivanja lekari su ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. 

BICIKLISTA SLOMIO LOBANJU DEČAKU (4) U NIŠU: Potresna ispovest majke

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje, te da će morati na transplantaciju jetre.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, M.Banjanović/I. Cicović)