VIDNO POTREŠENA: Isidora Bjelica zbog pretnji smrću napustila Srbiju (INFO)

spisateljica

Foto: Fonet

Poznata srpska književnica koja se poslednje četiri godine bori sa rakom, uključila se putem Skajpa u emisiju 150 minuta i tom prilikom urednici i voditelji Aneti Ivanović objasnila zbog čega je bila prinuđena da napusti Srbiju.

Isidora je, vidno potresena, objasnila da su ona i njeno dete dobili pretnje smrću preko telefonske sekretarice, a da je osoba koja je pretila jedna javna ličnost. Isidora više nije u Srbiji, ne zna kada će se vratiti, a povrh svega, ponovo se bori sa opakom bolešću.

 [adsenseyu5]

– Oni koji me vole primetili su da me nema već dva meseca u javnosti. Dakle, sredinom avgusta je ostavljena brutalna poruka na našoj kućnoj sekretarici, koja nije bila pretnja smrću samo meni već i mom detetu.

Obaveštena je policija – rekla je Isidora i dodala da stres izazvan pretnjom negativno uticao na njeno zdravlje.

– Nekoliko dana nakon poziva, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Tumor markeri su mi eksplodirali, i bila sam primorana da se izolujem – rekla je Isidora i dodala:

– Nažalost, dešava se da su i psihopate javne ličnosti. Poznato vam je da psihopate nemaju osećaja, ja sam vređana zbog toga što imam rak, što mi je izvađena materica.

Ako bismo sada taj snimak pustili u etar svi bi prpoznali o kome se radi – rekla je Isidora.

[adsenseyu4]

Kako “Blic” nezvanično saznaje, policija je u septembru primila prijavu za pretnje Isidori Bjelici, koju je podneo njen muž Nebojša Pajkić.

Policija je po toj prijavi postupila i saslušala osobu koja joj je pretila, nakon čega je kompletirala svoj izveštaj i uputila ga u nadležno Prvo osnovno tužilaštvo, koje će dalje odlučivati o predmetu.

(Dnevne.rs /Izvor: M. J.- S.A. Blic)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]