VELIMIR BATA ŽIVOJINOVIĆ NIJE ZNAO ZA GAGINU SMRT, A ONDA ZAPLAKAO: Otišao je moj mlađi brat (INFO)

glumac

Foto: Fonet,Foto: Aleksandar Jovanović

“Beograd više nikada neće biti isti”, prokomentarisao je slavni glumac smrt prijatelja i kolege.

Porodica našeg legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića krila je od njega nekoliko dana da je preminuo Gaga Nikolić.

Kako su bili veoma bliski, pretpostavili su da bi to Baticu žestoko pogodilo, što bi, s obzirom na sve što je preživeo u protekle četiri godine, dodatno ugrozilo njegovo zdravlje.

[adsenseyu5]

Posle konsultacija s glumčevom suprugom i svojom majkom Julijanom-Lulom Živojinović, Batin sin Miljko saopštio je ocu tužnu vest. Iako je to učinio na delikatan i nežan način, Bata je zaplakao.

“Znači, otišao je moj mlađi brat. Beograd više nikada neće biti isti kao pre, prošaputao je Bata”, kaže Batina unuka Dina Živojinović za portal Na Dlanu.

“Lula je bila pored njega sve vreme i kaže da je videla kako su mu se zasuzile oči. Bata nije čovek velikih reči i dugih govora. On je uvek bio kratak, jasan i suštinski čovek; njegova dela su uvek govorila više od reči. Tako je bilo i ovog puta. Sigurno je negde duboko u sebi, odbolovao gubitak dragog čoveka, divnog glumca velikog šmekera, simbola Beograda”, konstatovala je Dina.

[adsenseyu1]

(E.K.)