VAPAJ MAJKE NESTALE BARBARE VITEZ: Čekamo te, ti nam život značiš!

Barbara

Foto: lična arhiva/youtube/RTVpinkofical

Otac Barbare Vitez koja je nestala pre godinu dana kaže da napretka u istrazi nema. Siguran je da njegova ćerka nije nestala u reci, kako su policiji rekli njeni drugovi, koji su bili sa njom na mostu. Na svom Fejsbuk profilu oglasila se i njena majka, a podršku im je pružio i Igor Jurić.

– Ne mogu da napravim scenario šta joj se dogodilo, jer ne znam više ni šta da mislim. Teško je pogoditi, a još teže misliti na to… – kaže Endre.

[adsenseyu5]

Barbara Vitez pala je te večeri oko 22.30 sati sa drumsko-železničkog mosta između Sente i Čoke i nestala u Tisi. Ona je to veče otišla na rođendan kod drugarice u piceriju, a odatle je sa društvom oko 22 sata bila na mostu.

ŽENA IZ BEOGRADA NA ARANĐELOVDAN OTIŠLA NA SEČENJE SLAVSKOG KOLAČA: Doživela sam u CRKVI najveće poniženje u životu!

Pretpostavlja se da je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba i da se tom prilikom okliznula i pala sa visine od deset metara u hladnu vodu.

Majka Barbare Vitez objavila je juče potresni status na svoj Fejsbuk profilu.

– Jedna godina je prošla bez tebe, ćerko naša. Nestala si bez traga, znamo da ne samovoljno. Volimo te, draga naša jedina Vitez Barbara. Čekamo te, ti nam život značiš – napisala je Barbarina majka Melinda.

10 godina su joj branili da ga vidi, a onda su se konačno sreli: Evo ko je sin Tine Ivanović iz prvog braka koji danas ima 26 godina! (FOTO)

Podršku porodici Vitez pružio je i Igor Jurić, otac pokojne Tijane Jurić koja je brutalno ubijena iste noći kada je i oteta.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Srbija Danas.com)

[adsenseyu2]