UŽIVA U LUKSUZU OD 300 KVADRATA I BAZENU: Goran je gradio kuću dve godine, a mnoge kolege mu zavide zbog onoga što poseduje! (FOTO)

pevač

Foto: printscreen/youtube

Frontmen OK benda, Goran Gluhaković, sagradio je luksuznu kuću u beogradskom naselju Zemun, koja je prava oaza mira za njega, suprugu Slavicu, i njihove ćerke – bliznakinje Anđelu i Jelenu.

Frontmen OK benda, Goran Gluhaković, sagradio je luksuznu kuću u beogradskom naselju Zemun, koja je prava oaza mira za njega, suprugu Slavicu, i njihove ćerke – bliznakinje Anđelu i Jelenu.

“Supruga i ja smo zajedno sređivali dom, nismo imali pomoć oko izbora nameštaja i ostalog, vodili smo se time da nama bude lepo. Sasvim slučajno na spratu smo napravili dve iste sobe, kao da smo znali da ćemo imati bliznakinje.

A dok se kuća pravila, nas dvoje smo putovali, obišli smo pola sveta, Maldive, Sejšele i sve ta malo dalja odredišta.”

“Moja filozofija bila je da do Rima mogu uvek da odem, ali preko okeana malo teže. Kuća je velika, ima oko 300 kvadrata. Kad sam počeo da gradim, jedan drugar mi je rekao: “Kada planiraš koliko ćeš novca potrošiti, odmah pomnoži sa tri”, i tako je i bilo.

MNOGE JAVNE LIČNOSTI DAJU LOŠ PRIMER OMLADINI! Ceca: Moje kolege dozvoljavaju sebi SVE I SVAŠTA samo da bi bili u CENTRU PAŽNJE

Staru kuću u dvorištu, gde mi sada živi brat, prvu sam kupio i uselio se 2001. godine, tu mi je i pokojna mama živela. A ovu sam sazidao 2004. godine.

Dve godine trebalo je da se ona u potpunosti završi, malo je bilo muke s majstorima, ali to je normalno”, rekao je Goran.

 

Foto: printscreen/instagram

“U Beogradu ne mogu da podnesem gužvu, prevelika je buka, sve je jako brzo. U Zemun sam došao kao klinac i prija mi ovaj mir. Da li je to posledica posla, ne znam, ali ja se u svom domu osećam kao na odmoru.

Kad ujutro ustanem, često se desi da budem sam, popijem kaficu, pa se razbudim u bazenu, skokom na glavu. To mi je bio san dok sam bio klinac.”

“Imam mnogo drveća, zelenila, a tu mi je i auto-put, stižem brzo kuda god da krenem. Ipak, najlepši kraj grada je okolina hotela “Jugoslavija”, gde sam i živeo veoma dugo”, rekao je pevač.

“Ništa mi nije strano, ne perem sudove svaki dan, mašina sama pere veš, ali za sve što treba ja sam tu. Priskačem uvek. Najviše sam zadužen za klinke, vozim ih u školu, na plivanje, gimnastiku, engleski.

Foto: printscreen/instagram

Popularni pevač ne beži od kućnih poslova i porodičnih obaveza.

Volim da ih ispratim, odvezem, dovezem. Duško Radović davno je rekao: “Bože, daj mi dobru decu, pa da vidiš kakav ću biti roditelj”. To se meni desilo, možda jesam malo strog tata, ali za tim vrlo retko ima potrebe. Istinski sam srećan i divno mi je čak i kad im vučem kofere”, objasnio je Goran.U kući poseduje muzički studio, gde su nastali mnogi njegovi hitovi.

NAJOPASNIJA NAMIRNICA KOJA JE ČESTO NA SNIŽENJU: Stalno je jedemo, a niko vam neće reći da može biti OTROVNA!

“Imam ja i svoj mir i studio.Probe s bendom imamo pred ozbiljne koncerte, mi smo uigrana ekipa i pred manje nastupe nemamo probe. Srećan sam čovek, jer kad napišeš pesmu i staneš na binu, ni novac ni išta drugo ne može da zameni tu emociju.

Osećanje kada u tri ujutro završim pesmu je neprocenjivo, ja ne znam šta bih od sreće. Zovem brata, trčao bih, ma neverovatano! Ili kad vidiš da se ljudima dopalo to što radiš, kada ulepšaš nekome dan, ma sat, u ovo prokleto vreme”, zadovoljno je rekao Goran.

       

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Puls)