UŽASNUTA MAJKA: Sve organe su mom sinu ukrali, OSTALA je samo lobanja

kosti

Foto: Privatna arhiva

Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tela osim da je ubijen pa raskomadan, kaže Miomira Božilović, čiji je sin Branko nestao 26. oktobra 2016, a nađen pre tri nedelje

NIŠ – Ne znam šta se s mojim sinom desilo, možda se ubio, ali moguće je i da je ubijen, da su mu izvađeni organi. Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tela – kaže Miomira Božilović, majka Branka Božilovića (39), čija je lobanja otkrivena 16. marta u dvorištu psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici.

Otišao sam iz bolnice

Božilović je poslednji put viđen 26. oktobra prošle godine, kada ga je Miomira dovela u psihijatrijsku bolnicu na lečenje od alkoholizma.

 

[adsenseyu4]

Sumnjalo se da je pronađena lobanja deo njegovog skeleta, što je potvrdilo veštačenje.
– Tog 26. oktobra sam ga vodila kod hirurga jer je pijan posekao ruku, a odatle u Zavod za mentalno zdravlje. Odvela sam ga do ulaza u bolnicu, ali sebe neprestano krivim što nisam ušla unutra. Sećam se da mi je pri ulasku rekao: „Ajd, majko, vidimo se ujutro.“ To su mu bile poslednje reči – kaže ožalošćena žena.

Strašno… Brankova lobanja nađena u dvorištu psihijatrijske bolnice

Miomira je sledećeg jutra odnela sinu pidžamu, ali u bolnici su joj kazali da ga nisu primili.
– Rečeno mi je da je neki lekar kazao da nema potrebe za njegovim lečenjem i da je pušten, te da niko ne zna gde je – kaže Miomira.

Potraga za telom

Ističe da joj je teško što ne zna šta se desilo s njenim sinom.
– Mnogo me boli što nema ostatka tela da ga dostojanstveno sahranim

Nadam se da će uskoro započeti potraga i da će naći njegove kosti – kazala je Brankova majka.

Problemi sa alkoholom
ŽELEO JE DA SE LEČI ZBOG DECE

Miomira kaže da je Branko imao ozbiljnu nameru da se izleči.
– Bilo mu je teško, dva puta ranije je lečen od alkoholizma u psihijatrijskoj bolnici. Kazao mi je da mu je žao što ga izdržavam i što plaćam alimentaciju njegovoj deci. Naime, bio je razveden, imao je dvoje mališana od dve i tri godine – rekla je Miomira.

 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Vestinet.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]