UŽASNI DETALJI OBLJUBE STARICE (88): Mladić (22) je BRUTALNO napastvovao dva puta, odao ga jedan detalj (INFO)

starica

Fotoilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Istražni sudija iz Kumanova, na severoistoku Makedonije, odredio je tridesetodnevni pritvor za A. Z. (22), koji je na Veliku Gospojinu, u selu Nikuljane, dva puta u istom danu silovao 88-godišnju staricu

Siledžiju je odala torbica sa ličnim dokumentima koju je zaboravio u domu silovane bake. Prema saopštenju policije, monstruozni čin se dogodio u ponedeljak, 28. avgusta, oko 16 časova, kada su četiri nepoznate osobe upale u kuću starice, a jedan od njih, koji je kasnije identifikovan kao A. Z, dva puta je silovao baku.

[adsenseyu5]

Policija je ubrzo pronašla i privela svu četvoricu, a u konsultaciji sa javnim tužiocem, protiv A. Z. je podneta krivična prijava zbog silovanja, dok su ostala trojica puštena na slobodu.

Prema pričanju porodice nesrećne bake, napadač je došao pred njenu kuću dok je ona sama sedela u dvorištu. Rekao joj je da je bio na proslavi Velike Gospojine u manastiru Zabel, odakle je stigao u selo Nikuljane. Pitao ju je da li iz sela ima autobus kako bi se vratio u Kumanovo. Baka mu je dobronamerno objasnila da u to doba nema autobusa, savetujući ga da izađe na put, jer će zbog praznika sigurno neko naići automobilom i povesti ga do grada.

DOSADILO MU VIŠE: Evo šta je Željko Šašić rekao povodom Lukasovog navodnog napada na Sonju!

Još dok je sedeo na klupi pored bake, on je počeo da je pipka po nogama, nakon čega ga je starica zamolila da odmah izađe iz dvorišta. On je to i uradio, ali se ubrzo vratio sa maskom na licu. Bez reči je baku uhvatio za ruku, gurnuo je na zemlju i odvukao u kuću. Tamo ju je dva puta brutalno silovao. Starica se branila i dozivala u pomoć, ali je niko od komšija nije čuo.

Kada je nasilnik konačno izašao iz kuće, baka je zaključala ulazna vrata. Međutim, kada je A. Z. video da mu nema torbice sa ličnim dokumentima, on se oko 19 časova sa još trojicom prijatelja vratio u selo i počeo da lupa na vrata bakine kuće, tražeći da ga pusti unutra i vrati mu torbicu.

[adsenseyu1]

Prestravljena starica nije htela da otključa, a galamu su ovoga puta čule komšije, koji su izašli da vide šta se to dešava. Tek tada su nasilnici pobegli. Kada je im je baka ispričala šta je sve preživela, slučaj je u MUP prijavio njen zet.

Zahvaljujući zaboravljenoj torbici, policija je ubrzo iza brave stavila A. Z, a potom i njegove pajtaše. Nesrećna starica je imala vidljive tragove nasilja po celom telu, rukama i nogama, a pregledao je i ginekolog. Ona je sinoć dala iskaz pred javnim tužiocem.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 3. do 10. septembra 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

Žitelji sela Nikuljane kažu da su pre napada na baku, četvorica osumnjičenih bili na moto-trkama u selu, gde su ostali bez goriva, pa su išli od kuće do kuće tražeći pomoć. Siledžija A. Z. je radio kao mehaničar u jednoj kumanovskoj firmi.

ZNAČENJE IMENA TARA KOJE JE NOVAK DAO ĆERKI: Ne povezujte ga s planinom ni rekom, ovo je pravo tumačenje!

(Dnevne.rs/Izvor:D.J.,Telegraf.rs)

[adsenseyu4]