UŽASNA TRAGEDIJA: Poznatog srpskog fudbalera UBILA STRUJA dok se tuširao! (INFO)

fudbaler

Foto: Facebook/Vujicic Bojan Vucko

Nesrećni slučaj se dogodio u ponedeljak uveče nešto posle 23 sata u njegovoj porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo
[adsenseyu6] Bojan Vujičić (42), bivši fudbaler i fudbalski stručnjak iz Kruševca koji je upravljao FK “Trajal”,poginuo je od udara struje za vreme tuširanja. Nesrećni slučaj se dogodio u ponedeljak uveče nešto posle 23 sata, u njegovoj porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo.

Kako Novosti još prenose, tragedija je potresla sve one koji su ikada imali prilike da se susretnu s Vujičićem. Kažu da je bio veliki čovek i sportista, posvećen sin, brat i otac.

– Pre pet-šest meseci došao je u naš klub kao sportski direktor, a ja ga poznajem kao dobrog igrača od karijere. Nisam mogao da poverujem kada sam čuo šta se dogodilo – rekao je beogradskom listu sekretar kluba Rade Jeftović.

Bojanov nekadašnji saigrač Ivan Mitić, danas trener ŽFK Napredak, podvlači da je došao tužan dan za ceo Kruševac.

Znam ga od rođenja, bio je izuzetan prijatelj, sportista od glave do pete, koji je ceo život posvetio fudbalu. 

Prošao je sve selekcije FK Napredak, igrao u prokupačkom Topličaninu, Kopaoniku iz Brusa i u drugim klubovima, a u poslednje vreme bio je jedan od direktora u FK Trajal – rekao je on.

Posebno je Vujičić, koga su prijatelji zvali Vučko, voleo da radi s mladim talentima u Školi fudbala “Finale”.

U njegovoj porodici vlada neverica. Rođeni brat Goran, koji je na društvenim mrežama obavestio mnogobrojne prijatelje i poznanike o tome da je Bojan tragično izgubio život prethodne noći, ne nalazi snage da govori.

“Fejsbuk” se usijao od poruka podrške i reči žaljenja.

– Prošao je ceo svet i nije mu se ništa dogodilo, a sada je nastradao kod kuće – teško pronalaze reči Bojanovi roditelji.

U porodičnoj kući Vujičića u Kurilovu, gde su juče po podne počeli da pristižu mnogobrojni Kruševljani kako bi im izjavili saučešće, čujemo da se video neki blesak pre nego što se dogodilo ono najgore. Pokvarila se sklopka na objektu.

Bojan Vujičić Vučko biće sahranjen danas na Novom groblju u Kruševcu u 16 sati. Očekuje se veliki broj prisutnih iz sveta fudbala, sporta, iz grada, ali i cele Srbije.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]