UŽASNA SUDBINA PORODICE VESTIĆ U NUŠTRU: Dete zateklo mrtve roditelje u kući (INFO)

krv
Dečak (6) doživeo je danas veliku tragediju kada je zatekao mrtve roditelje u kući u Nuštru. Njegov otac, Ivan Vestić (32), zadavio je suprugu Dragicu (31). Na Ivanovom telu pronađeno je nekoliko ubodnih rana, pretpostavlja se od noža.

Ivan je najverovatnije rane sam sebi zadao jer u kući inspektori nisu naišli na tragove borbe. Krvi je bilo samo u prostoriji u kojoj su tela nađena. Pretpostavlja se da se Ivan na kraju sukoba sa suprugom obesio, a u trenutku ubistva i samoubistva u kući je bilo i dvoje njihove dece, koja su mirno spavala u svojoj sobi.

Prošlo je sedam sati ujutru kada se Ivanov otac popeo na sprat kako bi sina pokupio i odvezao na posao. Sa njim je bio i unuk, sin njegove ćerke koja živi ispod stradalog bračnog para. Pošto Ivan i njegova supruga Dragica nisu otvarali, muškarac je odmah posumnjao da nešto nije u redu te je razvalio vrata. Buka je probudila 6-godišnjeg sina Ivana i Dragice. Mališan je stajao pored dede i brata od tetke kada su ušli u sobu roditelja, a prizor je bio šokantan.

TRAGEDIJA: Poljubio brata i ubio se

– Tragedija. Šta reći? Ostade dvoje dece bez roditelja. Odvezeni su rodbini da ne budu ovde i ne gledaju sve ovo. Bojimo se da su ipak već previše videli. Nikome nije jasno šta se zapravo dogodilo i zašto bi nešto takvo napravio. Ivan nikada ni mrava nije zgazio. Finansijski su dobro stajali i, koliko znamo, nisu imali problema. On je radio u osiguranju, a Dragica, otkako je dobila decu, bila je domaćica – rekao je Ivanov rođak.

Posle svega najviše strahuju kako će deca to sve prihvatiti i kasnije živeti sa tom spoznajom. Strahuju i za roditelje pokojnih supružnika. Obdukcija bi trebala da otkrije i tačno vreme ubistva i samoubistva, a reč je verovatno o noći. Policija u porodicu Vestić nikada nije dolazila zbog porodičnog nasilja.

Dragica i Ivan živeli su s dvoje male dece, sinom od šest godina i sa ćerkom od dve godine, na spratu kuće koji im je dao Ivanov otac. U prizemlju iste kuće živi Ivanova sestra sa suprugom i dvoje dece. Govoreći o Dragici i Ivanu, komšije tvrde da se radilo o porodici koja je živela mirno i povučeno. Niko ne zna za bilo kakve njihove međusobne razmirice, niti su ikada čuli da su se svađali.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Blic)